fbpx

Viser alle 4 resultater

WITHWHITE barnets bog

Se den smukke og skønne WITHWHITE barnets bog i flere versioner samt andre gode mindebøger. Du får hurtig levering, en god pris og personlig service i særklasse. Se udvalget og shop din favorit nu.

Læs mere om WITHWHITE

-50%
-50%
-50%
-50%

Barnets bog - en skøn måde at samle minder på

Barnets bog

Barnets første tid – de første år kan beskrives i barnets bog.

Er der kommet et barn til verden i din nærmeste omgangskreds? Eller er der et på vej?

De fleste vil kunne nikke genkendende til en blå eller lyserød bog hjemme på boghylden med titlen barnets bog mine første år. Hvis du er det første barn i en søskendeflok, vil din bog sikkert være mere udførlig end dine små søskendes.

Uanset hvad, bliver du helt sikkert glad af at kigge på den fine bog med eller uden spiralryg. For den danner rammen om de første år. Oftest set fra forældrenes øjne.

Har du en baby på vej eller er der nogen der har det i din nærmeste omgangskreds, skal du da forære ham eller hende barnets bog.

Barnets bog -  indhold

Barnets bog er den perfekte barsels- eller dåbsgave. Her på siden kan du endda være heldig at finde barnets første bog på tilbud.

Der er ikke tvivl om, at alle børn vil blive glade for at kunne læse om deres første leveår i barnets egen bog. Derfor indeholder bogen plads til at kunne skrive om oplevelser og episoder fra barnets liv.

Det er barnets personlige bog.

Der er tilmed plads til, at der kan tilføres billeder. Få barnets bog som ringbind, så du nemt kan fylde minder i.

Bog om barnets første bog - fra graviditet til opvækst

I barnets bog kan du nedskrive tanker og billeder fra graviditeten. Måske de allerførste graviditetsbilleder?

Når barnet er født, kan mostre, bedsteforældre, onkler veninder og venner skrive hilsner til barnet. Tilføj kort fra barnedåben og den første jul. Du kan også lave en side med hånd- og fodaftryk af det spæde barn.

Du behøver ikke være forælder til barnet for at lave barnets bog om barnets første år. Barnets personlige bog er for alle, der har kontakt med barnet, og som er så heldige at opleve et barn vokse op. Der er uendelige muligheder i barnets bog.

WITHWHITE barnets bog

Her hos made4mini har jeg valg at forhandle WITHWHITE barnets bog, som er en af de mest populære på hele markedet.

Barnets bog WITHWHITE er lavet danske Julie, som fik ideen til hendes firma, mens hun stadig gik på arkitektskolen i Aarhus. Det smukke design og de meget fine tegninger er bare nogle af grundende til, at rigtig mange vælger en WITHWHITE bog.

Se bare hvilke muligheder du har når du køber sådan en barnets bog.

Barnets bog - uendelige muligheder

Der er som sagt ikke en endegyldig facitliste, når det kommer til barnets første bog. Du kan gøre, som du vil, og det er netop derfor, bogen er så god.

Her hos made4mini forhandler jeg barnets bog, fordi den lægger op til, at barnets barndom bliver skrevet ned og afbilledet. For de vokser så stærkt, de kære små stjerneskud.

Det er oplagt at fylde bogen med billeder, men du kan også sagtens tilføje den første seddel fra vuggestuen, dåbsattesten og vaccinationskortet fra lægen. Måske barnets hospitalsarmbånd fra de første timer efter fødslen?

Du kan tilføje vandrejournalen fra jordemoderen og diplomer - og du kan nedskrive første ord og sjove sætninger.

Bog, barnets første år - milepælskort

Barnets bog er virkeligheden barnets scrapbog. Gennem barnets første leveår vil der ske en masse for første gang. Hos made4mini forhandles baby milepæle kort. Dem kan du gøre til en del af barnets første bog.

En bog om barnets første år er et minde sammensat af små individuelle tekster, billeder og milepælskort fra din baby - og det er netop det, barnets bog er.

Et minde.

Tilføj en masse små personlige tanker og milepæls kort. Derved skaber du det perfekte minde til det barn, du vil forære bogen til.

Køb barnets bog her på siden.

Rigtig god shoppelyst!

De bedste forkælelse til små stjerneskud
Gitte, made4mini