fbpx

WITHWHITE Barnets Bog Ringbind, Rosa Blomster, Limited Edition

DKK398.95 DKK319.16

Varenummer: M4MWW-30 Mærke: WithWhite

PRODUKTBESKRIVELSE:

Denne limited edition af Barnets bog har samme indholdssider som den grå originale version, det er kun omslaget der er anderledes.
Denne udgave af barnets bog er lavet i samarbejde med Den Danske Naturfond, og det betyder at ved køb af denne bog opkøber WITHWHITE samme m2 natur, som bogen fylder. På denne måde er vi med til at passe på den fantastiske natur, der også skal være tilstede når vores børn vokser op.

En udgave der støtter naturen.

Denne limited edition af Barnets bog støtter naturen gennem Den Danske Naturfond. Den Danske Naturfond vil skabe et Danmark med bedre plads til dyr og planter, hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser. Fonden arbejder i hele landet og forfølger sit formål ved at opkøbe jord, hvor naturen genoprettes, plejes og sikres for eftertiden.

Barnets bog er til dig, der gerne vil forevige minderne fra dit barns første år og genleve dem, når minderne ikke længere er så friske. Med tiden bliver din barnets bog et skatkammer af minder, milepæle og historier fra de første år.

Bogens håndtegnede overskrifter og tekster hjælper dine skriverier på vej, og sørger for at du får de vigtigste detaljer og milepæle med.Bogen har 84 sider og er opdelt så kronologisk som muligt og følger barnet helt fra graviditeten til 6 års fødselsdag og første skoledag.

  • Minder
  • Se tilbage på de mange minder
  • Fra graviditeten til 6 års fødselsdag og skoletid
  • Indsæt fotos
Læs mere om produktet

Kun 1 tilbage på lager

WITHWHITE Barnets Bog Ringbind, Rosa Blomster, Limited Edition

DKK398.95 DKK319.16