fbpx

Viser 1–20 af 29 resultater

Trælegetøj

Velkommen til en verden af trælegetøj i de skønneste designs, både neutrale og med farver. Nøje udvalgt ud fra kvalitet og miljøhensyn. Hurtig levering og prismatch. Gå ombord i det store flotte udvalg nu.

Læs mere om trælegetøj

-50%
-50%
-50%
-50%
DKK134.97
Ikke på lager
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-70%
-70%

Når plastic ikke er så fantastic - vælg trælegetøj

Flere og flere virksomheder arbejder på at erstatte plastic som materiale.

Engang var alt plastic fantastic. Sådan er det ikke længere. Plastic er ikke godt for vores miljø, og derfor vil vi se langt mere trælegetøj i fremtiden. Selv LEGO arbejder på at lave klodser af et mere bæredygtigt materiale.

Faktisk skal vi ikke langt tilbage i tiden før, at alt legetøj var lavet af træ, og det er der nu en klar tendens til, at vi er ved at vende tilbage til. Her hos made4mini finder du en lang række af produkter under kategorien trælegetøj.

Det gælder eks. flotte klodser fra PlanToys. Se et eksempel her i videoen:

 

Men hvorfor vælge træ legetøj? Fordi...

Trælegetøj - er legetøj, der holder for evigt

Du har sikkert oplevet, at en gammel togbane eller andet trælegetøj bliver hevet ned fra loftet, når børnebørnene, niecerne eller nevøerne kommer på besøg. Og det er næsten ikke til at se, at det har været brugt.

Måske er malingen skallet af, men i langt de fleste tilfælde kan træ legetøj bevares i flere generationer.

Derfor er det også fordelagtigt at købe trælegetøj til børn, så de kan få glæde af det i mange år. Måske kan det gå i arv til søskende, kusiner, fætre eller venners børn. Træ legetøj holder for evigt.

Find masser af lækkert og holdbart trælegetøj her på siden.

Trælegetøj 2 år, trælegetøj 3 år. Hvad kan du gå efter?

Når du vælger legetøj til børn, bør du tage udgangspunkt i barnets interesser.

Især når et barn passerer de 2 år. Når børn kommer op i 2-års alderen, vil det ofte være tydeligt, hvad de interesserer sig for. Interesserer en pige sig for traktorer, skal du selvfølgelig ikke give hende en dukkevogn i træ.

Der findes heldigvis masser af forskelligt legetøj trælegetøj, så der er noget til ethvert lille stjerneskud derude.

Her hos made4mini er der træ legetøj til forskellige præferencer. Jeg fører trælegetøj i kategorier som traktor, dukkeklapvogn, garager til biler, tog, klodser, køkkenredskaber og meget mere.

Fantasien sætter slet ikke grænser hos made4mini. Gå efter det trælegetøj, der passer til det barn, du gerne vil forkæle med noget nyt legetøj.

Men er træ legetøj nødvendigvis sundt? Få svaret i næste afsnit.

Det skal du være opmærksom på, når du køber trælegetøj

Umiddelbart skulle man tro, at trælegetøj er sundt for børn at lege med, men det er ikke altid tilfældet (men det er altid tilfældet, når du vælger det fra made4mini's shop)

Når du køber træ legetøj skal du derfor være opmærksom på et og andet. Er trælegetøjet ikke malet, kan du være nogenlunde sikker. Kontroller dog, om der er brugt lak, og om denne lak i så fald er skadelig.

Køber du trælegetøj, skal du også være opmærksom på, om farverne derpå er sunde. En god indikation er, om farverne er vandbaseret.

Find information om trælegetøjet, inden du klikker det hjem. Heldigvis er meget trælegetøj og legetøj generelt i Danmark mere eller mindre skadefrit. Derfor skader det dog aldrig at være opmærksom. Se bare Ekstrabladets artikel om. bl.a. Brio.

Men er trælegetøj ikke kedeligt? Slet ikke, se bare her...

Dyk ned i den fantastiske verden af trælegetøj

Træ legetøj er bestemt ikke kedeligt.

Måske tænker du tilbage til din egen barndom eller historier fra dine forældres barndom. Og her var legetøjet da ikke så spændende, var det? Spartanske træbiler eller sværd. Måske en gyngehest. Det lyder ret kedeligt. Sådan er det slet ikke længere.

Nye teknologier og teknikker har gjort det muligt at producere spændende træ legetøj til de små stjerneskud, og derfor bliver mere og mere legetøj i dag produceret i træ.

Mulighederne er uendelige, og du vil hurtigt opdage, at børn elsker trælegetøj. Find trælegetøj hos made4mini til enhver smag.

Hvor skal du starte? Trælegetøj fremmer børns fantasi. Det er ikke noget nyt, at børn kopierer voksnes gøremål. Børn elsker at slå græsplænen, at støvsuge eller at lave mad i deres legekøkken.

Faktisk er et legekøkken i dag blevet fast inventar i de fleste hjem med små børn. Og sådan et legekøkken kan indeholde en masse forskelligt - især ting i træ. Har børn først et legekøkken, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Køb en kaffemaskine i træ, biler i træ eller legemad i træ. Køb træredskaber, så barnet kan være med i køkkenet, eller køb et te-stel i træ.

Hos made4mini kommer der løbende nye træprodukter til sortimentet fra bl.a. Magni, Goki og PlanToys, så du kan med fordel følge med her på siden. Træ legetøj er i dag meget detaljerigt, og derfor fremmer det i høj grad børns fantasi.

Det virkelighedsnære trælegetøj gør legen mere virkelig. Du vil opleve, at børn elsker legetøj i træ.

Men der er meget mere...

Trælegetøj til det moderigtige hjem

Trælegetøj behøver ikke være grimt at se på.

Her på min side sætter jeg en dyd i at vælge gode produkter i træ, som samtidigt er flotte at se på. Det er selvfølgelig vigtigt, at der også er plads til børn og deres legetøj. De fleste af os ved jo, at legetøjet ikke bliver på børnenes værelser.

Der er gerne legetøj i alle rum i hjemmet og ikke kun på børneværelset. For at hjemmet med små børn ikke skal blive omdannet til et slaraffenland i regnbuefarver, kan du vælge at købe moderigtigt trælegetøj i flotte afdæmpede farver.

Hos made4mini finder du masser af lækkert trælegetøj, og du kan være sikker på, at jeg har valgt hvert enkelt stykke med omhu. Både med omtanke for børns behov, men også i forhold til forældrene.

Velkommen til en verden af smukt trælegetøj.

Også til babyer...

Trælegetøj baby - det gode valg

Om du er på udkig efter trælegetøj 1 år eller trælegetøj til baby, kan du finde det hos made4mini.

Her kan du finde små flotte nøglebundter i træ, som er perfekte at gribe fat i for de små spæde babyhænder. De er tilmed gode at putte i munden, når de små gummer begynder at klø på grund af tandfrembrud.

Når de små stjerneskud kan begynde at holde fast om ting, er det en god idé at anskaffe en rangle. Sådan en kan du også finde her på siden, og med sådan en er babyen garanteret mange timers underholdning og stimuli.

Baby trælegetøj kan være mange ting, og vigtigt er det, at du følger barnets motoriske stadie.

Er barnet spæd, skal du vælge simpelt trælegetøj baby, og er barnet lidt større, kan du forsøge dig med stable legetøj i træ eller måske en hammerbænk eller et lille tog.

Se dig omkring her på siden, og find det perfekte trælegetøj baby.

Rigtig god shoppelyst!

De bedste forkælelse til små stjerneskud hilsner
Gitte, made4mini