Viser et enkelt resultat

Stofbleer

Vi skal ikke mere end 30 år tilbage, før stofbleer var netop dette – bleer i stof.

Det var altså lidt mere omstændigt at skifte ble dengang. I dag ser det noget anderledes ud, og stofbleerne har en helt anden funktion.

En stofble er i dag uundværlig i enhver pusletaske eller på enhver puslestation. Stofbleer bruges som underlag, når babyer skal pusles, og de bruges, når babyer skal amme eller bøvse.

Når en baby ammes, er det ofte forbundet med gylp, og så er det altså fantastisk med en stofble, der kan tage det værste.

Se udvalget af stofbleer herunder og gør et godt køb i dag.

-36%

Hvor mange stofbleer skal man have?

Baby stofbleer står der på diverse huskelister over det, du skal anskaffe dig, hvis der er en baby på vej.

Stofbleer til baby kan du få mange steder, og i dag er mange af dem i rigtig god kvalitet. Men hvor mange skal man bruge?

Jeg har engang hørt en sige, at hvis du tror, du har købt stofbleer nok, skal du købe lidt flere. Det er en meget god huskeregel, når du skal på jagt efter stofbleer baby.

Hellere for mange end for lidt.

Det kan være svært at sætte sig ind i, hvor meget sådan en baby sviner, hvis man ikke har haft en i sin nærhed før. Bløde stofbleer er skønne for dig og din baby, så sørg hellere for at opbygge et godt lager, inden babyen kommer. Et fornuftigt tal er 30 stofbleer.

Men der er jo også forskel på bleer, ikke?

Økotex stofbleer – fordi børn skal have en sund opvækst

Stofbleer økotex. Hvad er det så for en størrelse?

Leder du efter babyudstyr, kommer du ofte til at støde på begrebet økotex eller OEKO-TEX. Er varen mærket med økotex, kan du være sikker på, at det IKKE indeholder skadelig kemi.

Står du med et stykke stof i hånden, kan du hverken se eller mærke, om det indeholder skadelig kemi.

Noget kemi vaskes heller ikke væk i vask, så det er en rigtig god idé at gå efter øko tex stofbleer for at sikre, at dit barn ikke udsættes for skadelig kemi.

Vores små stjerneskud fortjener den bedste start på livet, og det får de altså bedst uden skadelig kemi. Mange bløde stofbleer vil indeholde økotex-mærket, men de koster selvfølgelig lige en anelse mere end stofbleer uden.

De fleste er dog villige til at ofre lidt ekstra, når det kommer til de små poder. Du kan ofte være heldig at finde økotex stofbleer på tilbud.

Og hvem vil ikke gøre noget ekstra for deres små stjerneskud…

Hvordan vasker du din stofble?

Nogle bruger stadig stofbleer som faktiske bleer, men de fleste benytter engangsbleer og bruger stofbleer som beskrevet ovenfor.

For at bibeholde blødheden i dit stofble stof kan du med fordel vaske dem ved minimum 40 grader med flydende vaskemiddel. Vaskepulver i pulverform har en tendens til at ophobe sig i tøjet og give stivhed. Du vil gerne have bløde stofbleer til din baby.

Undgå også tørretumbling, da det slider på dine stofbleer. Det er selvfølgelig ikke alle, der har mulighed for at hænge deres tøj til tørre, men undgå tørretumbling i det omfang - det giver mening for dig.

Du bør også undgå skyllemiddel, da det kan efterlade en hinde på stoffet. Således hindrer det stofbleens sugeevne, og det er jo netop en stofbles ypperste funktion - at suge væsker op fra din baby.

Har du stofbleer dreng eller stofbleer piger, kan du med fordel vaske dem sammen med stoffer i samme farver som dine stofbleer.