Viser et enkelt resultat

Sengerand

Har du en lille på vej eller kender du nogen der har? – så vil der helt sikkert være en masse udstyr som eks. sengerand, du måske ikke anede eksisterede.

En baby sengerand er en lang, blød væg, du kan polstre babyens vugge eller seng med. Sengerand baby er ikke en nødvendighed, men du vil hurtigt erfare, at det er godt at have en blød beskyttelse i sengen.

Når babyen begynder at blive mere bevægelig, vil du opdage, at dit barn om morgenen eller i løbet af natten sjældent befinder sig samme sted, som du puttede det. Derfor er en sengerand god.

Her kan du se mit udvalg af sengerand, særligt udvalgt til dig og det lille stjerneskud du vil forkæle.

-35%

Køb sengerand - og beskyt dit lille stjerneskud

De små stjerneskud indtager gerne hundredvis af forskellige positioner natten igennem.

Nogle gange vil de sætte sig op for så at lade sig falde bagover, til siden eller fremad. Nogle gange sover de på maven, nogle gange sover de på ryggen.

Der er en grund til, at babysenge er omkranset af høje sider.

Ville de ikke være det, vil du ofte opleve en baby falde ud af sengen, mens han/hun sover. De høje sider på sengen skal selvfølgelig have et beskyttende lag, så babyen ikke slår sig, mens det udfører akrobatik om natten.

Derfor kan du med fordel købe en sengerand, der danner en beskyttende ring om din baby. Men hvilken skal du gå efter?

Hvilken sengerand skal du gå efter?

Det er med sengerande, som det er mad alt andet udstyr til babyer - de findes i hobetal. Derfor kan du også sagtens finde en sengerand, der passer til dit behov. Sengerande findes i forskellige størrelser, farver og med og uden snorre.

Der findes økologiske dyre sengerande og billige sengerande.

Personligt vil jeg anbefale en sengerand med økotex-mærket, da din baby trods alt skal sove op ad den hver nat. Vælg også gerne en sengerand med aftageligt betræk, så du hurtigt kan vaske den.

Læs mere om kvalitetssikre sengerande her..

Sengerand dreng i god kvalitet

De fleste børnebrands fører i dag også sengerande.

Leder du efter en sengerand dreng, har du derfor et meget stort udvalg. Mange anerkendte danske børnebrands kommer ofte med nye kollektioner, og der er en tendens til, at de skrigende farver bliver nedprioriteret.

En sengerand dreng vil derfor typisk komme i støvede, mørke og flotte farver.

Mange af dem kommer også med motiver som luftballoner, citroner, papirflyvere eller noget helt fjerde.

En sengerand dreng kan også sagtens bruges til en pige. Det afhænger helt og holdent af forældrenes smag. Find en sengerand dreng hos made4mini. Her får du en sengerand i rigtig god kvalitet.

Og hvad så med pigerne?

Sengerand pige, der matcher tøjet

Det samme gør sig faktisk gældende, når det gælder sengerand pige. Mange brands vælger efterhånden at lave få sengerande med “kønsbestemte” farver.

De fleste er neutrale. Det hænger også sammen med, at mange forældre ønsker et mere stilrent børneværelse uden for mange farver.

En sengerand pige kan du sagtens finde i lyserød eller lilla, hvis du ønsker det.

De fleste kommer dog i afdæmpede farver som creme, støvet rosa, støvet bordeaux og lignende. Mange brands laver endda matchende kollektioner. Således kan du få en sengerand pige i samme stof som sengetøj, babynest og måske endda bodystocking.

Der er mere endnu...

Sikker sengerand til tremmeseng

Når babyen bliver født, vil den typisk sove i en vugge eller en babynest.

Den vil ikke kunne bevæge sig, så det er først nødvendigt med en sengerand, når babyen skal i tremmeseng.

En sengerand til tremmeseng vil ofte have standardmål, så du kan roligt se dig omkring efter den sengerand tremmeseng, du ønsker dig. Hos made4mini har jeg udvalgt sengerande, der vil passe ind i alle hjem.

Kan en juniorseng bruge samme sengerand?

Samme sengerand til juniorseng

Når barnet er vokset ud af sin tremmeseng, vil han/hun typisk skulle sove i en juniorseng. En sengerand til juniorseng vil typisk være den samme, som du har brugt i tremmesenge.

Sengerand til juniorseng kan sagtens være kortere, fordi en juniorseng ofte har en åbning, som barnet kan kravle ud af.

Du kan derfor sagtens bruge din sengerand fra tremmesengen som sengerand til juniorseng. Find den hos made4mini.