fbpx

Viser alle 13 resultater

Sandlegetøj

Her får du et vidunderligt udvalg af sandlegetøj, som både kan bruges på stranden og i sandkassen. Det er i super kvalitet og til en rigtig god pris. Altid hurtig levering og lang returret. Se nærmere på udvalget nu.

Læs mere om sandlegetøj

-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%

Sandlegetøj din guldklump vil elske

Sandlegetøj

Stimuler det søde barns sanser med sandlegetøj.

Giv dem den bedste forudsætning for at lege de bedste lege på stranden eller i sandkassen.

Stort set alle små børn elsker at lege med sand i sandkassen eller ved havet. Det er fascinerende at se på sand og mærke det forsvinde mellem de små fingre, og så kan barnet bygge en masse sjove figurer af sand.

Sand og legetøj går hånd i hånd, og det lille barn kan få flere timer til at gå med at skovle, bygge og føle sig frem i sandkassen.

Hos made4mini finder du et stort udvalg af sandlegetøj. Der er alt, hvad det nysgerrige barn har brug for til at lege med sand og legetøj i sandkassen eller ved havet.

Forkæl dit lille stjerneskud med strand legetøj eller sand legetøj

Går turen til stranden, vil det lille barn elske at have noget så simpelt som en skovl og en spand med.

Så kan der både graves huller, bygges sandslotte og hentes vand i bølgen blå. Ethvert barn kan få meget fornøjelse af et sæt strand legetøj, og det kan helt sikkert få masser af tid til at gå med at lege løs i sandet og i vandkanten.

Har mor, far eller bedste lyst til at være med til at lege med det medbragte strand legetøj sammen med barnet, bliver det bare endnu sjovere - og så kan I sammen få en dejlig fælles oplevelse, mens I nyder lyden af bølgerne og hinandens selskab.

Men det er ikke kun på stranden at sandlegetøj er et hit. Se bare her.

Sjovt legetøj til sandkassen

Ingen sjov i sandkassen uden legetøj til sandkassen.

Har det lille barn en sandkasse, vil den med garanti blive brugt, hvis der er noget sjovt legetøj deri.

Jeg har sammensat et udvalg af legetøj til sandkasse, som du kan forkæle et lille barn, du holder af, med. Hvad enten du søger legetøj til sandkasse til en lille dreng eller pige, finder du et sæt her på siden i en matchende farve.

På denne side finder du sandlegetøj i mange flotte farver.

Børn elsker at lege i sandet ved at grave, bygge og forme. Legetøjet kan bruges i sandkassen, på stranden og i vandkanten. Noget af det mest populære sandlegetøj der findes er spande, skovle og forme fra firmaet Scrunch, der er fremstillet i silikone og kan derfor let foldes sammen og pakkes ned til en tur på stranden.

Alt det sandlegetøj jeg fører her hos made4mini er uden kemi. Vil du have gode tips til, hvordan du generelt kan undgå kemi i legetøj, så læs denne artikel fra forbrugerrådet TÆNK.