vELKOMMEN TIL BLACK FRIDAY 2019
HOS MADE4MINI

Så er årets helt store tilbudsfest i fuldt gang og jeg har i år valgt at give dig og dit stjerneskud de mest fantastiske priser fra nu af og frem til søndag d. 01/12 kl. 23:59 – Du får de vildeste Black Friday tilbud og kan spare helt op til 60%.


Se alle tilbuddene her:

(Tryk på de 4 forskellige kategorier)

Gaver 
Spar op til 60%  >

Legetøj Spar op til 50%  >

Udstyr Spar op til 40%  >

Tøj 
Spar op til 60%  >

Vilkår og fordele

– Tilbudene gælder kun i den nævnte periode, og kun så længe lager haves

– Køb af gavekort indgår ikke i Black Friday tilbud

– Black Friday tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter

– Køber du for over 499 kr. får du gratis levering til pakkeshop

– Køber du for minimum 600 kr. får du en gratis gave med dit køb

Du får ekstra lang returret på alle dine køb, så du kan returnere helt frem til 31/01 – 2020

Du kan få pakket dine køb gratis ind


Gratis gaver i forbindelse med køb:

Køber du for min. 600 kr. får du 1 gratis gave (samlet værdi: 24 kr.)

Køber du for min. 800 kr. får du 2 gratis gaver (samlet værdi: 64 kr.)

Køber du for min. 1000 kr. får du 3 gratis gaver (samlet værdi: 189 kr.)


Black Friday tilbud – alle varer er nedsat!

Tryk på de 4 store tilbudskategorier herunder og få et let og overskueligt overblik over alle de fantastiske varer der kommer på Black Friday tilbud indenfor legetøj, tøj, udstyr og gaver.

Se tilbuddene her:

Gaver 
Spar op til 60%  >

Legetøj Spar op til 50%  >

Udstyr Spar op til 40%  >

Tøj 
Spar op til 60%  >

Her hos made4mini skal du naturligvis have de bedste Black Friday tilbud, så du kan få verdens bedste Black Friday. Et af de områder hvor jeg har et stort udvalg og dermed masser af muligheder for dig, er indenfor gaver.

Her finder du nemlig Black Friday bedste tilbud bl.a. til dig der skal til give babyshower gavebarselsgaver eller dåbsgaver til et helt lille stjerneskud. Her kunne en del af udvalget af de populære gaveæsker, måske være en idé?

Særligt udvalgte tilbud på gaver:

Se alle Black Friday tilbud på gaver


De bedste tilbud Black Friday hos made4mini, finder du blandt andet, hvis du går på jagt efter fødselsdagsgaver. Her kan du frit vælge mellem gode Black Friday tilbud1 års fødselsdagsgave, 2 års fødselsdagsgave, fødselsdagsgave 3 år, fødselsdagsgave 4 år, fødselsdagsgave 5 år eller fødselsdagsgave 6 år.
 
Selvom det kan være svært at inddele gaver i de forskellige køn, så har jeg alligevel gjort et forsøg. Uanset køn kan børnene jo få glæde af alle gaverne, men vil du bare have lidt overblik over hvilke gaver der e mest drenge- og pigeagtigt, så se nærmere på gave til dreng eller gaver til piger.

Black Friday tilbud kan du også finde hos made4mini i form af baby gave til de allermindste stjerneskud, eller til de lidt ældre finder du gaver til 2 årig, gaver til 3 årig og gaver til 4 årig. Ja faktisk også hele vejen op mod de bliver nye skolebørn, i form af gave til 5 årig og gaver til 6 årig.

Hos made4mini gør jeg en ære i, at lave nogle vilde legetøj Black Friday tilbud. Det er også derfor, at jeg ikke bare afholder det en dag, men faktisk en hel weekend.

Så du har god tid til at finde de Black Friday salg jeg har gjort klar på eks. babylegetøj, som kan være alt fra sjovt aktivitetslegetøj, gode bideringe, stærkt motoriske legetøj, rangle til det herligste stable legetøj. Eller de kvalitetsfyldte træ klodser fra bl.a. PlanToys.

Særligt udvalgte tilbud på legetøj:

Se alle Black Friday tilbud på legetøj

 

Til de lidt større børn har jeg sale Black Fridaytrælegetøj fra bl.a. Ella og Frederik og Goki. Er dit lille stjerneskud en rigtig vandhund, så kunne badelegetøj fra Tikiri være en super investering til mange timers leg. En anden mulighed som udendørs legetøj er det enorm praktiske sandlegetøj fra Scrunch, der er let at folde sammen og fås i flere skønne farver.

Er det mere indeleg der er populært (specielt i disse lidt kolde tider), så finder her et godt udvalg af bamser fra Gurli gris og svenske Teddykompaniet til kanon gode priser. Det samme gælder når det kommer til en af børnenes helt store favoritter, nemlig dukker. Her kan du virkelig gøre et godt kup på de skønne livagtige af slagsen fra Así.

Til dem findes der også et bredt udvalg af dukke tøj, hvor du kan købe et sikkert julegavehit til den du har kær. Dukketilbehør har jeg også lavet gode tilbud på – bl.a. super fine Maileg Black Friday tilbud.

Er det mere køkken- eller købmandsleg som hitter hos dit stjerneskud, så bør du se nærmere på mit brede udvalg af legemad fra Magni. Eller hvad med en sej kaffemaskine fra Little dutch til de små? Er det mere fart der er sagen, så er bilbaner fra bl.a. Waytoplay det du skal have fingrene i – også endda til en ultra skarp pris. Her kan de seje legetøjsbiler fra eks. Candylab Toys bliver kørt rundt og skabe de gladeste stunder for det stjerneskud du vil forkæle.

Sale Black Friday gælder naturligvis også de robuste og søde Banwood løbecykel, som sammen med Trybike udgør mit rigtig store udvalg af løbecykel samt cykelhjelme og cykelkurv . Her er priserne banket godt i bund og du kan i den grad gøre en super handel. Det samme er også tilfældet med det økologiske modellervoks fra danske Ailefo. Og nu hvor vi er i den kreative verden, så er der også skarpe priser på sjove musikinstrumenter børn vil elske og tusher og vandfarver.

Du har nu muligheden for, at få fingrene i de skønneste Black friday 2019 tilbudalt det udstyr og interiør, som jeg fører i shoppen. Du kan bl.a. vælge den meget populære børnekuffert fra Olli Ella, som fås i flere forskellige farver.

Er du mere til Black Friday udsalg på skønne plakater til børneværelset, så skal du se nærmere på de helt unikke byFrank designs med motiver af de kæreste dyr – og som tilmeld er udviklet til og udelukkende føres her i min webshop.

Særligt udvalgte tilbud på udstyr:

-40%
DKK74.97
På lager
Størrelser:
29,7×42 cm (A3)
Se alle Black Friday tilbud på udstyr

 

Gode minder kan der altid samles på. Specielt når de gælder i de allerførste år af de små stjerneskuds levetid. Derfor er jeg også stolt forhandler af barnets bog fra WITHWHITE, som sammen med de matchende milepælskort, kan skabe den perfekte ramme for- og opbevaring af minder fra den skønne tidlige barndom.

Skal en tur i badet være en skøn oplevelse og lidt af en fest? I så fald skal du se nærmere skum til badekar, hvor jeg har massevis af forskellige produkter fra Tinti. Jeg har også massevis af Black friday 2019 tilbud på andet spændende udstyr og interiør fra bl.a. Filibabba, Gamcha og Lässig – så der er nok at vælge imellem.

Er du på udkig efter noget godt tøj til de kære små eller et par gode hjemmesko børn fra eks. Petit Nord, så kan jeg glæde dig med, at jeg har en lang række fantastiske Black Friday deals på børnetøj og babytøj.

Det gælder alt babytøj i shoppen fra bl.a. NOA NOA Miniature og Black Friday dels på alt børnetøj fra bl.a. SNORK.

Særligt udvalgte tilbud på børnetøj og babytøj:

-50%
Se alle Black Friday tilbud på babytøj og børnetøj

 

Jeg har faktisk Black Friday børnetøj tilbud på at de tøj- og skomærker jeg forhandler. Nogle af de meget fantastiske tilbud er på alle trøjer og bluser fra bl.a. Mads Nørgaard, søde kjoler til børn fra Loudly m.fl., T-shirts børn fra Hektik og bukser til børn fra blandt andet Petit Beteau. Der er altså på alt børnetøj Black Friday giver dig store besparelser.

Udover de nævnte tøjmærker, så er der faktisk også skønne huer fra Müsli, smart og uv-beskyttende badetøj fra small rags og fine solhatte, Du finder også forskellige sko til børn, body stocking fra blandt andet Iglo+Indi og Petit by Sofie Schnoor samt heldragt fra elodiee m.fl.

Black Friday legetøj

Rigtig mange vælger at købe julegaver til børn på Black Friday – og det kan der i den grad også være mange fordele ved.

Tre af de mest centrale fordele hos made4mini er:

  1. Du kan bytte dine Black Friday køb helt frem til 31/01 – 2020, hvilket betyder du kan returnere din købte varer i lang tid efter dit køb (gælder dermed også julegaverne)
  2. Du kan få pakket gaverne gratis ind (med få undtagelser)
  3. Du kan spare rigtig mange penge – og at det er alle varer på shoppen der er på tilbud.

Mangler du måske lige de sidste kalendergaver eller adventsgaver, så kan du også finde en bredt udvalg af søde og gode ting, som vil være et hit hos dit lille stjerneskud.

Black Friday

Selvom min webshop er beliggende i Roskilde og jeg holder Black Friday Roskilde, så kan du uden problemer få leveret, de varer du køber, over hele landet. Det er det jeg kalder Black Friday Danmark.

Det betyder altså, at uanset hvor i Danmark du ønsker få dine købte varer leveret, så kan jeg klare det – og du kan derfor trygt købe dem af mig her i shoppen.

Du kan læse mere om levering fra made4mini her.

Det gælder f.eks. når varerne skal leveres til byer på Sjælland, som Black Friday København, Black Friday Holbæk, Black Friday Ringsted, Black Friday Hillerød, Black Friday Køge, Black Friday Slagelse, Black Friday Helsingør, og ja hovedstaden Black Friday Kbh.

Det kunne også være til byer på Fyn, som Black Friday Odense og Black Friday Svendborg. Eller en tur til Jylland til eks. Black Friday Aalborg, Black Friday Århus, Black Friday Esbjerg, Black Friday Vejle, Black Friday Horsens, Black Friday Silkeborg eller Black Friday Viborg, så er jeg klar til at sende dem frem til dig.

Så når nogen spørger mig; hvor er Black Friday – og hvilken butikker har Black Friday? Så plejer jeg gerne at sige, at det har storset alle fysiske og online butikker.

Så hvem har Black Friday må siges at være alle (mere eller mindre) der har noget at sælge til deres kunder.  Black Friday dk er faktisk blevet et kæmpe handelsfænomen og her kan du læse mere om en tidligere rekord.

Men mit Black Friday Danmark hos made4mini gør, at uanset om du søger efter vildt gode tilbud til Black Friday Holstebro, Black Friday Kolding, Black Friday Randers, Black Friday Herning , Black Friday Hjørring, Black Friday Sønderborg, Black Friday Skive, Black Friday Haderslev, Black Friday Frederikshavn, Black Friday Aabenrå, Black Friday Fredericia, Black Friday Thisted eller noget helt tredje relateret til Black Friday i Danmark, så finder du det du søger hos mig, når det kommer til baby- og børnetøj, legetøj, udstyr, gaver og interiør til små stjerneskud mellem 0-6 år.

Rigtig god shoppelyst.

Gaver 
Spar op til 60%  >

Legetøj Spar op til 50%  >

Udstyr Spar op til 40%  >

Tøj 
Spar op til 60%  >