Viser 1–20 af 107 resultater

Legetøj 3-6 årig

Der kan ikke herske tvivl om, at legetøj til børn kan være lidt af en jungle. Og hvordan navigerer du så i legetøjsjunglen?

Her hos made4mini har jeg delt legetøjskategorierne op efter alder, men det ændrer selvfølgelig ikke på, at alle børn er forskellige og har forskellige behov. Dog kan du bruge de gængse sprog- og motorikstadier som pejlemærker for, hvad et barn kan, når det er tre år gammelt.

Det og min egen erfaring har dannet grundlaget for det legetøj, jeg kategoriserer som legetøj for de forskellige aldersgrupper, samt ud fra de anbefalinger jeg har fået fra de forskellige leverandører.

Her på siden finder du en række forskellige former for legetøj, som alle er perfekte for de små søde stjerneskud. Glæd dig til at gå på opdagelse mellem legetøj til 3 årig, legetøj 4 år, legetøj 5 år og legetøj til 6 år.

-20%
-20%
-20%
-22%
-22%
-20%
-20%

Legetøj til 3 år - tag udgangspunkt i barnet,

Som sagt er alle børn forskellige.

Nogle børn elsker de stillesiddende lege, mens andre børn lever i trætoppe. Derfor kan legetøj til 3 årig ikke standardiseres . Her på siden har jeg udvalgt forskelligt legetøj, der kan passe til forskellige behov og alderstrin.

Når du køber legetøj til 3 årige, er det derfor en god idé at undersøge, om barnet helst vil være ude eller inde. Eller om barnet helst vil lege med dukker eller bamser.

Så er du i hvert fald sikker på, at du rammer nogenlunde plet med det legetøj, du køber af legetøj til 3 år.

Men der er mere endnu.

Legetøj 3 år - legetøj 4 årig - legetøj 5 årig - legetøj 6 år

Her på siden finder du legetøj, der vokser med barnet.

Du husker nok, hvordan det var, da du selv skulle lære at cykle.

Du havde sikkert en træpind koblet på din bagagebærer, så din mor eller far kunne sørge for, du ikke væltede, når du skulle holde balancen. Der var helt sikkert også et par støttehjul på din cykel.

Sådan behøver det ikke at være i dag, og det er takket være små løbecykler til de små. Løbecykler kan bruges af børn helt ned til 2-års alderen, men det afhænger meget af benlængde, cykelhøjde og motorisk stadie.

De fleste børn er klar til en løbecykel, når de bliver 3 år. Løbecykler er også perfekte som legetøj til 4 årige, legetøj til 5 årig og til legetøj 6 år.

En løbecykel er god træning for dit barn. Den styrker barnets balance og motorik, og så kan den give mange timers leg. Her på siden finder du løbecykler i flere farver, så der er noget til enhver.

Måske du skal lade barnet bestemme, hvilken farve cyklen skal have?

Tryghed - legetøj til 3-årige

Et 3-årigt barn har brug for tryghed, og det får det heldigvis gennem sine forældre, sine søskende, sine bedsteforældre, mostre, onkler eller pædagoger. Derudover ses det ofte, at en 3-årig er stærkt knyttet til en bestemt bamse, en bestemt dukke eller måske en bestemt bil.

På samme måde som et barn finder ro i sin sut, finder han/hun også ro i andet.

Derfor forhandler jeg hos made4mini også modellervoks, klodser, dukker og bamser, der både lægger op til fantasifuld leg, men som samtidigt også tilbyder barnet tryghed, hvis han eller hun er ked af det eller skal finde ro til natten.

Se udvalget her på siden.

Legetøj - når barnet kan medbestemme

Et barn på 3 år har sine egne meninger, og det er ofte en god idé at give dem et valg i stedet for at lade dem diktere.

Hav dem derfor med, når I skal vælge nyt legetøj. Spørg gerne: “Skal det være den her dukke eller den her bamse?” eller: “Skal cyklen være rød eller blå?”. Så ved du også, at dit barn føler sig hørt. Vælg legetøj sammen med barnet her på siden.

Legetøj til 3-6 årige fra anerkendte mærker

Du kan frit vælge imellem legetøj til alle aldersgrupper fra såvel danske som udenlandske mærker. Jeg forhandler legetøj fra følgende mærker:

 • Scrunch
 • Trybike
 • Banwood
 • Ailefo
 • Asi dukker
 • Little Dutch
 • Gurli Gris
 • Tikiri
 • Natruba
 • Maileg
 • Ella og Frederik
 • Olle Ella