fbpx

Viser 1–20 af 35 resultater

Legetøj 1 årig

Står du og mangler det perfekte legetøj 1 årig vil elske? Så bare gå ombord her på siden. Hos mig får du personlig service, tilbud om gratis gaveindpakning og garanti for den bedste pris. Shop til din guldklump nu.

Læs mere om legetøj 1 årig

-75%
-75%
-75%
-40%
-50%
-40%
-40%
-50%

Legetøj 1 årig til dreng eller pige? Dette behøver du heldigvis ikke tænke på

Legetøj 1 år

Her finder du legetøj, der passer til en 1-årig.

Babyen er ikke en nogen lille baby længere, og hvad for noget legetøj passer til en 1-årig?

Måske er du inviteret til 1 års fødselsdag og tvivler på, hvad du skal købe i gave. Det er der heldigvis gode råd for. Her hos made4mini har gjort arbejdet for dig.

På shoppen forhandles babylegetøj. Både i den fysiske butik i Roskilde, men også her online. Jeg fører et bredt sortiment med velkendte og velanmeldte mærker. De har alle gode bud på, hvad din 1-årige kan lege med.

Se det store udvalg her.

Når et barn er 1 år, vil det sjældent være påvirket af andet end det, der sker i de umiddelbare omgivelser.

De har ikke en yndlingsfarve, og piger tiltrækkes ikke mere af dukker, end drenge gør. Måske har din 1-årige dreng en storesøster, som elsker dukker, og derfor gør han også.

Når du skal købe legetøj til en 1-årig, behøver du derfor ikke tænke så meget over, om det er biler, dukker eller noget helt tredje.

Tænk i stedet på det legetøj, der hjælper dit barn til udvikling. Det kan være bolde, en hammerbænk eller stableklodser. Her på siden finder du nøje udvalgte favoritter til de helt små.

Læs med her.

Legetøj til 1 år - derfor skal du tænke langsigtet

Det vigtigste, når du køber legetøj, er, at du fokuserer på at købe kvalitetsprodukter, som barnet kan bruge i lang tid.

Som 1-årig udvikler barnet sig stadig meget på kort tid, så det, der har interesse i dag, har måske ikke interesse i morgen og omvendt.

Køb derfor gerne legetøj med flere funktioner, der passer til barnets forskellige udviklingstrin. Det skal gerne være farverigt - måske med lyd - og hvis der er motiver på, kan I senere snakke om dem.

Legetøj til 1 årig fra anerkendte mærker

Du kan frit vælge imellem legetøj 1 årig fra såvel danske som udenlandske mærker. Jeg forhandler legetøj til 1 årige fra bl.a. følgende mærker: