fbpx

Viser 1–20 af 97 resultater

Legetøj 3 år

Her er lige præcis det perfekte udvalg af legetøj 3 år barn, som alle er garanti for mange timers leg. Du får endda hurtig levering, en lang returret og ikke mindst personlig service. Shop dine favoritter nu.

Læs mere om legetøj 3 år

-75%
-75%
-75%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
DKK34.47
Ikke på lager
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%
-50%

Legetøj 3 år

Legetøj 3 år

Du finder massevis af skønne produkter her på shoppen til både piger og drenge på de 3 år.

Legetøj til en 3-årig - hvad skal du gå efter?

Der kan ikke herske tvivl om, at legetøj til børn kan være lidt af en jungle. Og hvordan navigerer du så i legetøjsjunglen? Her hos Made4mini har jeg delt legetøjskategorierne op efter alder, men det ændrer selvfølgelig ikke på, at alle børn er forskellige og har forskellige behov.

Dog kan du bruge de gængse sprog- og motorikstadier som pejlemærker for, hvad et barn kan, når det er tre år gammelt.

Det og min egen erfaring har dannet grundlaget for det legetøj, jeg kategoriserer som legetøj til 3-årige. Har du behov for uddybende forklaringer, kan du læse mere herunder.

Legetøj til 3 år - tag udgangspunkt i barnet,

Som sagt er alle børn forskellige. Nogle børn elsker de stillesiddende lege, mens andre børn lever i trætoppe. Derfor kan legetøj ikke standardiseres. Her på siden har jeg udvalgt forskelligt legetøj, der kan passe til forskellige behov.

Når du køber legetøj til 3-årige, er det derfor en god idé at undersøge, om barnet helst vil være ude eller inde. Eller om barnet helst vil lege med dukker eller bamser.

Så er du i hvert fald sikker på, at du rammer nogenlunde plet med det legetøj, du køber.

En cykel kræver en god cykelhjelm

Køber du en løbecykel til dit barn, dit barnebarn eller din venindes barn, er det selvfølgelig en god idé at sikre sig, at barnet også får en cykelhjelm. Når børnene først får styr på, hvordan løbecyklen virker, bliver de mere og mere modige - og så er en cykelhjelm et must.

Der findes et væld af cykelhjelme på markedet, så det kan være svært at vælge. Her på siden kan du købe cykelhjelme, som lever op til sikkerhedskravene, og som samtidigt er flotte at se på. Jeg har fokuseret på at vælge en cykelhjelm, der er justerbar, så den kan passe til dit barn og vokse med det.

Du kan finde cykelhjelme i forskellige farver. Cykelhjelmen kan tilmed matche farven på barnets løbecykel. Se de forskellige udvalg og udvælg den, der passer bedst til dit barn. Løbecykler og hjelme er mit bud på legetøj til en 3-årig, der styrker motorikken. Men hvad så med andet legetøj til barnet? Se her.

Legetøj til de rolige stunder - uden skadelig kemi

Et barn på 3, 4 og 5 år kan sagtens have nogle begivenhedsrige dage i børnehaven. Måske har de været på tur hele dagen eller brugt eftermiddagen udendørs med fysisk leg. Derfor kan de små børn sagtens have brug for en rolig stund, når de kommer hjem fra børnehave.

Det har jeg selvfølgelig også taget højde for, når jeg udvælger det legetøj, jeg synes, passer bedst til en 3-årig. Legetøj 3 år kan dog også sagtens bruges som legetøj til 4-årige og som legetøj til 5-årige.

Jeg forhandler blandt andet økologisk modellervoks, som kan underholde dit barn i timevis. Modellervoks er også godt legetøj, fordi de voksne har mulighed for at lege med.

Det er vigtigt for mig, at legetøjet til de små stjerneskud er lavet af miljøvenlige materialer, som ikke indeholder skadelige stoffer, der kan optages gennem huden. Derfor kan du være helt tryg, når du køber legetøjet her hos Made4mini. Hæng i - der er mere.

Legetøj 3 år med øje for kreativiteten

De rolige stunder kan sagtens bruges med modellervoks i flere timer. Især på regnvåde dage, hvor cyklen ikke kan komme ud.

Her på siden kan du også finde træklodser, der sætter barnets fantasi i spil. Man kan bygge, stable og konstruere lige nøjagtig det, man har lyst til.

Med stableklodser kan dit barn lege alene, men det indbyder også til, at I leger sammen som familie. Byg høje tårne i fællesskab, eller leg med på barnets fantasileg.

Når barnet er 3, 4 eller 5 år gammel er legene langt mere komplekse, end de har været tidligere. De er i stand til at lege sig et andet sted hen gennem deres fantasi og det, de ser voksne gøre.

Det er blandt andet det, jeg har udvalgt efter i kategorierne: Legetøj 3 årig, legetøj 4 år, legetøj 5 år og legetøj 6 år.

Tryghed - legetøj til 3-årige

Et 3-årigt barn har brug for tryghed, og det får det heldigvis gennem sine forældre, sine søskende, sine bedsteforældre, mostre, onkler eller pædagoger. Derudover ses det ofte, at en 3-årig er stærkt knyttet til en bestemt bamse, en bestemt dukke eller måske en bestemt bil.

På samme måde som et barn finder ro i sin sut, finder han/hun også ro i andet.

Derfor forhandler Made4mini også modellervoks, klodser, dukker og bamser, der både lægger op til fantasifuld leg, men som samtidigt også tilbyder barnet tryghed, hvis han eller hun er ked af det eller skal finde ro til natten. Se udvalget her på siden.

Legetøj - når barnet kan medbestemme

Et barn på 3 år har sine egne meninger, og det er ofte en god idé at give dem et valg i stedet for at lade dem diktere. Hav dem derfor med, når I skal vælge nyt legetøj.

Spørg gerne: “Skal det være den her dukke eller den her bamse?” eller: “Skal cyklen være rød eller blå?”. Så ved du også, at dit barn føler sig hørt. Vælg legetøj sammen med barnet her på siden.

Legetøj til 3 år - tag udgangspunkt i barnet,

Som sagt er alle børn forskellige.

Nogle børn elsker de stillesiddende lege, mens andre børn lever i trætoppe. Derfor kan legetøj til 3 årig ikke standardiseres . Her på siden har jeg udvalgt forskelligt legetøj, der kan passe til forskellige behov og alderstrin.

Når du køber legetøj til 3 årige, er det derfor en god idé at undersøge, om barnet helst vil være ude eller inde. Eller om barnet helst vil lege med dukker eller bamser.

Så er du i hvert fald sikker på, at du rammer nogenlunde plet med det legetøj, du køber af legetøj til 3 år.

I denne guide kan du få flere god råd i forhold til hvilket legetøj der udvikler barnet.

Men der er mere endnu.

Tryghed - legetøj til 3-årige

Et 3-årigt barn har brug for tryghed, og det får det heldigvis gennem sine forældre, sine søskende, sine bedsteforældre, mostre, onkler eller pædagoger. Derudover ses det ofte, at en 3-årig er stærkt knyttet til en bestemt bamse, en bestemt dukke eller måske en bestemt bil.

På samme måde som et barn finder ro i sin sut, finder han/hun også ro i andet.

Derfor forhandler jeg hos made4mini også modellervoks, klodser, dukker og bamser, der både lægger op til fantasifuld leg, men som samtidigt også tilbyder barnet tryghed, hvis han eller hun er ked af det eller skal finde ro til natten.

Se udvalget her på siden.

Legetøj - når barnet kan medbestemme

Et barn på 3 år har sine egne meninger, og det er ofte en god idé at give dem et valg i stedet for at lade dem diktere.

Hav dem derfor med, når I skal vælge nyt legetøj. Spørg gerne: “Skal det være den her dukke eller den her bamse?” eller: “Skal cyklen være rød eller blå?”. Så ved du også, at dit barn føler sig hørt. Vælg legetøj sammen med barnet her på siden.

Legetøj til 3 årige fra anerkendte mærker

Du kan frit vælge imellem legetøj til alle aldersgrupper fra såvel danske som udenlandske mærker. Jeg forhandler legetøj til 3 årige fra følgende mærker:

 • Scrunch
 • Trybike
 • Banwood
 • Ailefo
 • Asi dukker
 • Little Dutch
 • Gurli Gris
 • Tikiri
 • Natruba
 • Maileg
 • Ella og Frederik
 • Olle Ella

Rigtig god shoppelyst!

De bedste forkælelse til små stjerneskud hilsner
Gitte, made4mini