Viser alle 5 resultater

Isforme og snackboks

Herunder kan du se mit udvalg af isforme og snackboks.

Uanset om det er på grund af den dejlige sommervarme eller forårs vejret, eller om det bare den den søde sult der har meldt sig hos dit lille stjerneskud, så er hjemmelavet is i egne isforme et kæmpe hit.

På denne side finder du ispinde isforme, som er skabt til at lave de bedste is i. Det er isforme til frys selv is og derfor kaldes de også frys selv isforme.

Isformene her på siden er isforme uden kemi og samtidig er de udviklet og produceret så de er lette at have med at gøre, nemlig fordi de er silikomart isforme.

Slå til nu og lav dit isforme køb allerede idag, så kan du nemlig snart forkælde den du holder af med dejlig hjemmelavet is – direkte fra din egen fryser og til den lækkersultne mund.

-40%
-40%
-40%
-40%
-40%

Snackboks

Vil du forkæle det lille stjerneskud du holder af med en sød og praktisk snackboks i en smart farve, så er er det her på siden du kan finde din favorit.

De søde snackboks indeholder fin plads til eksempelvis noget dejlig frugt, lidt søde sager eller måske lidt eftermiddagsmad til når den lille sult melder sin ankomst efter nogle gode sager.