Handelsbetingelser

På denne side finder du made4mini’s handelsbetingelser. I disse kan du læse nærmere om følgende områder:

 • Priser
 • Betaling inkl. kreditmuligheder
 • Fortrydelsesret
 • Returret
 • Reklamationsret
 • Klagemuligheder
 • Oplysningspligt overfor børn og unge (personer under 18 år)

Priser

Alle priser på webshoppen er inklusiv moms og i danske kroner.

Den angivne salgspris som den enkelte vare har, er den på købsdagen aktuelle salgspris. Den enkelte vare er på webshoppen: https://made4mini.dk/påført en salgspris – og hvis den enkelte varer på et senere tidspunkt kommer på udsalg, tilbud eller lign. og sælges med en rabat, så kompenseres differencen ikke.

Hos made4mini tager jeg forbehold for eventuelle ændringer i priser på såvel varer som levering, samt udsolgte varer og evt. fejl på webshoppen.

Varer der købes på udsalg eller med rabat tilbydes til den angivne salgspris, så længe de er på lager. Skulle det ske at varen meldes udsolgt, så kan jeg ikke garantere at den respektive vare kommer på tilbud eller udsalg på et senere tidspunkt. 

I forhold til rabat- og kampagnekoder, så er det kun muligt at benyttes en kode pr ordre. Det kan altså ikke lade sig gøre at kombinere flere koder (rabat/kampagne) og få ekstra besparelser / varer.

Det er muligt at få rabat hos made4mini. De kan ske gennem en af følgende rabat services: 

 • Tvillingerabat
 • made4mini+

Betaling

Betalingsformer

Hos made4mini.dkkan du som kunde betale med:

 • Dankort
 • VISA-kort
 • MasterCard
 • Maestro
 • Forbrugsforeningskort
 • MobilePay
 • Viabill

Ved gennemførsel af kortbetaling vil beløbet først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Da vi værdsætter din sikkerhed i forbindelse med gennemførslen af betalingen, så har vi valgt at indgå et professionelt samarbejde om online betaling med Bambora og Nets. Et samarbejde som gør, at vi i fællesskab kan kryptere alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol.

En sådan kryptering gør, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS. Det er din tryghed og garanti for en sikker betaling.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Når du forestår en online køb med betalingskort er du dækket af indsigelsesordningen.

Bankoverførsel

Reg.nr.  7651
Kontonr: 0001372804
Bank: Vestjysk Bank

Husk at påføre dit ordrenummer (som du modtog ved bestilling af din varer), når du overføre penge til made4mini. På den måde kan jeg meget hurtigere behandle din bestilling.

Vær opmærksom på, at du ved bankoverførsel IKKE er dækket af indsigelsesordningen og at varerne først bliver afsendt når betalingen er registreret.
 

Kredit

ViaBill

Hos Made4mini ønsker vi at give mulighed for at betale for de bestilte varer i flere afdrag. Derfor har vi indgået et samarbejde med ViaBill, som tilbyder betaling gennem flere afdrag.

Du bestiller varer hos made4mini og betaler med Viabill på følgende måde:

 1. Læg dine ønskede varer i kurven og gå til bestilling
 2. Vælg ViaBill, som betalingsmetode under betalingsvalg
 3. Du sendes herefter til godkendelse hos ViaBill
 4. Når du kort tid efter måtte være godkendt til betaling med Viabill og har gennemført din bestilling, så får du automatisk oprettet en Viabill konto
 5. Når betalingen via Viabill er gået igennem til os hos made4mini, så pakker vi dine varer og sender dem til dig
 6. Du vil herefter betale dit køb tilbage til ViaBill i flere mindre betalinger. Dette sker ved en månedlig ydelse som automatisk trækkes fra din bankkonto den sidste bankdag i hver måned (indtil tilbagemeldingen (jf. deres betingelser) er afsluttet)

Til orientering så finansierer ViaBill køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Du kan læse mere her

Børnepenge

Hos made4mini har du også mulighed for at få kredit, ved at du gennemføre en bestilling, men først betaler den næste gang der kommer børnepenge.

Du kan læse meget mere min børnepengekredit her.


Fortrydelsesret

Det er er rigtig vigtigt for mig, at du som kunde hos made4mini får den bedste serviceoplevelse. Derfor tilbyder jeg dig også en længere fortrydelsesret end mange andre sammenlignelige webshops, da jeg selv ved at 14 dage oftest kan være for kort tid at vurdere om noget skal returneres.

Hos made4mini giver jeg dig som forbruger hele 30 dages* fuld returret. 

De 30 dages fortrydelsesret beregnes således:

 • Hvis du får leveret/afhenter alle varer i din bestilling på én gang, så løber fristen fra den dag enten du selv eller en anden person (du har udpeget), modtager varen
 • Hvis du får leveret/afhenter varer fra samme ordre, der ikke kan leveres/afhentes på én gang, så løber fristen fra den dag enten du selv eller en anden person (du har udpeget), modtager den sidste vare

* Du kan få hele 45 dages fuld returret, hvis du melder dig ind i min fordelsklub; made4mini+, som du kan læse mere om her.

Hvis du fortryder et køb af en vare hos made4mini, før jeg har fået varen er leveret til dig eller du har afhentet den hos mig, så kan du meddele mig, at du alligevel ikke ønsker varen leveret / at afhente varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give mig (made4mini) en tydelig skriftlig meddelelse om dette.

Sådan informerer du om din fortrydelse af købet:

Du skal inden 30 dage fra modtagelse af din varer give mig (made4mini) meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt til [email protected]


Returret

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis du beslutter dig for at returnere din vare til made4mini, så skal den (lovgivningsmæssigt) fremstå som ny ved returnering.

Du må dog godt undersøge varen på samme måde som ved et almindeligt butikskøb. Har du taget varen i brug, har du stadig fortrydelsesret, men du skal selv betale for selve værdiforringelsen der opstår. Denne forringelse bliver alene vurderet af mig (made4mini). Læs Forbrugerombudsmandens notat om værdiforringelse (pdf).

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at du sender varen retur i den original emballage du modtog den i.

Sådan laver du en korrekt returnering af din vare

 1. A) Information om fortrydelse:

Inden for fortrydelsesperioden sender du en mail til mig på [email protected] I denne mail skriver du følgende:

 • At du ønsker at udnytte din fortrydelsesret
 • Det ordrenummer returneringen omhandler
 • Dit fulde navn (alternativt det fulde navn på den, der har bestilt varen, hvis det ikke er dig selv)
 • Hvilke(n) varer du ønsker at returnere eller bytte
 • Hvilken dato du har modtaget den varer du ønsker at returnere
 1. B)Fremsendelse af returpakke:

Når du har sendt mailen til mig (made4mini), så skal du pakke returvaren grundigt ind og sørge for den inde i indpakningen er i sin originale emballage.

I returpakken skal du desuden vedlægge den ordreseddel du modtog i forbindelse med køb og levering af den varer du nu vil sende retur. Er ordresedlen bortkommet kan du blot vedlægge et papir med de samme informationer som fremgik af den mail du sendte om ønsket returnering.

Din returpakke sender du til:

made4mini ApS
Skovager 3, Gevninge 
4000 Roskilde

I forbindelse med returnering af den varer du har købt, skal du være opmærksom på følgende: 

 • Din returpakke skal sendes til direkte til døren på made4mini’s adresse og du har det fulde ansvar for at den kommer mig (made4mini) i hænde
 • Du er som kunde fuldt ansvarlig for at returpakken er forsvarligt emballeret
 • Jeg (made4mini) modtager ikke varer pr. efterkrav, og jeg henter heller ikke returvarer i eks. en pakkeshop. Returvarerne skal altså leveres direkte til den made4mini adresse du finder under nærværende afsnit om returret. Skulle du, mod forventning, alligevel sende returpakken til en pakkeshop, så vil jeg opkræve dig et administrationsgebyr på 50 kr. herfor
 • Du skal sende en mail til [email protected], med oplysninger om tilbagesendelsen (inden du sender dine varer retur), da jeg på den måde kan holde øje med returpakken når den kommer.
 • Ved returnering skal du selv betale returfragten.
 • Du skal sende din varer retur til mig uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt mig, at du ønsker at fortryde dit køb
 • Jeg anbefaler, at du vælger at sende dine returvarer som pakkepost. Dette vil nemlig give dig en kvittering, når du har sendt varerne afsted. Alternativt kan du vælge at gøre brug af made4mini’s GLS returlabel, som du kan købe af mig her
 • Bestillingsvarer, der er unikt fremstillet til dig som kunde, tages ikke retur
 1. C) Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Når jeg (made4mini) har modtaget din returpakke, så krediteres du det fulde beløb (inkl. leveringsomkostninger, dog kun til den billigste fragtmetode made4mini tilbyder) for de varer du vælger at sende retur. Dette gælder dog kun såfremt varerne er i uskadt stand og i deres original emballage.

Hvis varerne er beskadiget ved ankomst, ikke er i sin originale emballage eller på anden vis bærer bræg af brug, så vurderes jeg (made4mini) værditabet og dette kan nedsætte det beløb du vil blive krediteret. 

Jeg (made4mini) gennemfører en sådan tilbagebetaling af dit købsbeløb med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen som tidligere nævnt sendes til:

made4mini ApS
Skovager 3, Gevninge
4000 Roskilde

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse på mailen og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Når jeg (made4mini) har modtaget pakken og vurderet dens stand, så sender jeg dig dine penge retur for returvarer og evt. fragt (dog kun med beløbet for den billigste fragtmetode made4mini tilbyder). Tilbagebetalingen vil i udgangspunktet være dig i hænde senest 7 dage fra jeg (made4mini) modtager din returpakke. Vær dog obs på, at tilbagemeldingen gennem nogle betalingskort gør at der kan gå helt op til 30 dage før de figurerer på din bankkonto. Dette er dog sjældent tilfældet.


Reklamationsret

made4mini yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, hvilket betyder at du som kunde har ret til at klage over et produkt du har købt i min webshop, i op til 2 år efter dit køb. Din reklamationsret gælder for alle købte varer og dele.

Fejlen skal løses inden for rimelig tid. Med det samme du som kunde opdager en fejl eller et problem med produktet, så skal du kontakte mig (made4mini) så hurtigt som muligt. Derefter er det min (made4mini) pligt, at få fejlen eller problemet løst inden for “rimelig tid”. Normalvis er “rimelig tid” ligmed højest et par uger, dette kan dog variere afhængig af hvor svært det er at få fejlen eller problemet fjernet eller hvor stor en gene det vil være for dig at undvære den varer du har købt hos mig. Hvis jeg (made4mini) ikke løser problemet inden for ‘rimelig tid’, så kan du kræve alle dine penge retur eller få et fair afslag i prisen.

Du reklamerer ved, at sende en mail til [email protected] eller kontakte mig (made4mini) telefonisk på tlf. 22791795. For at give dig den bedste service, så er det en stor hjælp hvis du med det samme oplyser følgende:

 • Det ordrenummer varer reklamationen omhandler
 • Hvilken konkret vare reklamationen omhandler
 • Hvad fejlen eller problemet med varen er
 • Dine kontaktoplysninger

Når jeg har modtaget din reklamation vil jeg (made4mini) hurtigt muligt vende tilbage til dig.

Reklamationsretten dækker udelukkende fejl der var tilstede på købstidspunktet og er derfor ikke gældende hvis du har brugt varen på en forkert måde, udsat den for en større fysisk belastning (end den kunne holde til), påført den skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller anden form for uautoriserede indgreb.

Bevisbyrden afhænger af, hvor lang tid der er gået siden dit køb. I henhold til købeloven gælder det, at fejl på varer formodes de første 6 måneder efter købet, at have været til stede på købstidspunktet. Hvis jeg (made4mini) mener, at fejlen ikke er dækket af reklamationsretten, så der det mig der har bevisbyrden. I de resterende 18 måneder er det som udgangspunkt dig som kunde, der skal bevise, at fejlen var til stede på købstidspunktet. 

Du bestemmer om din varer skal ombyttes eller repareres. Hvis varen du har købt af mig (made4mini) ikke virker, så bestemmer du som udgangspunkt selv, om du vil have at jeg skal få den repareret eller om du vil have den byttet (få en ny). Hvis der er tale om en væsentlig fejl, kan du kræve at få pengene tilbage. Jeg kan i første omgang godt afslå dit ønske om, at få pengene tilbage ved at tilbyde dig reparation eller ombytning. Dog kan jeg (made4mini) kun modsætte mig dit valg mellem reparation eller ombytning, hvis dit ønske er umuligt at opfylde – eller hvis jeg (made4mini) kan dokumentere, at det vil kræve uforholdsmæssigt store omkostninger.

Jeg (made4mini) har kun ét forsøg til at løse problemet. Dette er i udgangspunkt reglen. Lykkedes det ikke, så kan du få dine penge tilbage. Dog kan flere forsøg være rimelig i nogle tilfælde, eks. i tilfælde af en såkaldt “periodisk fejl”, som kan være ret svært at få lokaliseret. Kommer der efterfølgende nye fejl, så vil jeg (made4mini) også få ét forsøg til at løse disse. Ombytning af din købte varer tæller også som et forsøg på at afjælpe en fejl.

Du kan klage i op til 3 år, såfremt samme problem kommer igen. Med det menes, at hvis det samme problem eller fejl kommer igen inden 3 år efter at reparationen blev udført, og det skyldes at reparationen ikke har været ok, så har jeg (made4mini) pligt til at løse fejlen eller problemet – uden du skal betale for det. Det er dig der skal sandsynliggøre, at der er tale om den samme fejl eller problem som tidligere.

Købeloven kan ikke tilsidesættes. Hverken du for køber eller mig (made4mini) som forhandler kan se bort fra købeloven. Det er derfor denne som er gældende i alle handler mellem dig som køber og mig (made4mini) som forhandler.

Sådan returnerer du varer i forbindelse med reklamation:

 1. Send først den tidligere omtalte mail eller ring om din reklamation
 2. Pak reklamationsvaren ind på en forsvarlig måde, så den er pakket godt ind
 3. Send reklamationsvaren i en pakke til: made4mini ApS, Skovager 3, Gevninge, 4000 Roskilde
 4. Når jeg modtager din reklamationsvare, vil jeg enten ombytte den eller forsøge at få fejlen eller problemet udbedret
 5. Efter min ‘behandling’ af din reklamationsvare vil jeg oplyse dig om hvad der så kommer til at ske – herunder om du evt. skal have pengene tilbage for dit køb.  

I forbindelse med returnering af din reklamationsvare, skal du være opmærksom på følgende:

 • Din pakke med reklamationsvaren skal sendes til direkte til døren på made4mini’s adresse og du har det fulde ansvar for at den kommer mig (made4mini) i hænde
 • Du er som kunde fuldt ansvarlig for at returpakken er forsvarligt emballeret
 • Jeg (made4mini) modtager ikke pakker med pakke med reklamationsvare pr. efterkrav, og jeg henter heller ikke pakker med reklamationsvare i eks. en pakkeshop
 • Ved returnering af en pakke med reklamationsvarer, så er det mig (made4mini) der betaler returfragten. Du skal derfor blot lave udlægget og sende mig din kvittering for den købte fragt – og jeg vil så overføre penge til din konto
 • Jeg anbefaler, at du vælger at sende dine reklamationsvarer som pakkepost. Dette vil nemlig give dig en kvittering, når du har sendt varerne afsted. Alternativt kan du vælge at gøre brug af made4mini’s GLS returlabel, som du kan købe af mig her. 
 • Såfremt det ender med at du skal have pengene tilbage for dine reklamationsvarer, så vil jeg (made4mini) overføre dem til samme konto som jeg har hævet pengene fra i forbindelse med dit oprindelige køb

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over made4mini eller en vare du har købt hos mig (made4mini), så håber jeg til hver en tid at du vil fat i mig indledningsvis. Jeg vil gøre alt for at udbedre eventuelle fejl, mangler, misforståelser eller lign.

Hvis af en eller anden grund ikke kan blive enige (håber jeg vi gør), så har Forbrugerrådet TÆNK udgivet en rigtig god guide omkring dette. Du finder den her.

Det er bl.a. muligt for dig at klage over en vare du købt hos mig (made4mini), ved at indgive din klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby 

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.


Oplysningspligt overfor børn og unge (personer under 18 år)

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos made4mini.com. Er du under 18 år så skal du have et gyldigt samtykke fra en forælder eller værge for at kunne forstå en bestilling / et køb.

Når du vælger at benytte en kreditløsning som betaling, så skal du indtaste fødselsdato i feltet der omhandler bemærkninger. På den måde sikrer vi, at du som person er over 18 år.

Er du under 18 år, så skal en sådan aftale indgås af en forælder eller værge. En aftale kan altid let annulleres af en forælder/værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.