Viser 1–20 af 158 resultater

Gaver til 6 årig

Du vil gerne finde en perfekt gave til en 6 årig, men det er meget subjektivt, hvad den bedste gave til 6 årig kan være.

En 6 årig skal starte i skole, så ting til skolestart er en god idé. Derudover begynder en 6 årig så småt at gå op i, hvad for noget tøj han eller hun skal have på, eller hvad der skal være på værelset.

Herunder har jeg samlet en masse forskellige seje, søde, smarte og fine gaver til 6 årig – og der er både gaver til piger på 6 år og gave til dreng på 6 år.

 

Ikke på lager

Gaver til 6 årig: Hvad er en god gave?

En gave til 6 årig pige eller en gave til 6 årig dreng kan derfor sagtens være nyt tøj, så barnet er klar til at møde sine nye klassekammerater. Her er det en god idé, hvis du tager barnet med på råd.

En god gave til 6 årig kan også være udsmykning til børneværelset. Det kan være nye plakater eller junior sengetøj, der får værelset til at virke mere hjemligt.

Det er vigtigt, at du har dig for øje, at et barn på 6 år ikke er så lille mere.

Derfor er det en god idé at spørge barnet eller barnets forældre (hvis det ikke er dig), inden du køber gaver til 6 årig. Se dig omkring her på siden - og find noget der kan bruges som den bedste gave til den stjerneskud du har kær.