Viser 1–20 af 222 resultater

Gaver til 4 årig

Gaver til 4 årig: Når fantasien udfolder sig.

Det er fantastisk at følge med i, hvordan børn hurtigt udvikler sig og det kan med fordel tænkes ind, når du vælger dine gaver til 4 årig.

Hvad enten du leder efter fødselsdagsgaver, julegaver eller i det hele taget en god gave til piger eller gave til dreng, så kan du finde det her hos made4mini.

Børn lærer alting meget hurtigt, og ofte føles det som om, at de har lært nye færdigheder over natten. Når børn er 4 år, er deres fantasi fantastisk, og det kan du udnytte, når du skal finde en gave til 4 årig.

Om det er en gave til en 4 årig pige eller gave til en 4 årig dreng, betyder ikke altid så meget. Så længe fantasien er i centrum og du eventuelt har taget barnet med på råd.


God gave til 4 årig: Tag gerne barnet med på råd

Det er blevet sagt, at du skal tage udgangspunkt i barnet, når han eller hun skal have en gave.

Men hvorfor ikke bare forsøge at tage barnet med på råd?

Du kan eksempelvis sætte dig ned med barnet og kigge made4minis hjemmeside igennem. Spørg barnet, om der er noget, som han eller hun kunne ønske sig i gave, mens I kigger siden igennem.

Vi husker sikkert alle, hvordan vi som børn kiggede reklamer, aviser og legetøjskataloger efter for ting, som vi kunne ønske os til jul. Vi placerede sirlige røde cirkler om alle de ting, som vi kunne tænke os. Sådan er det stadig - i dag har vi bare internettet.

Find gaver til en 4 årig ved at tage stjerneskuddet med på råd.

Men hvordan finder du så den allerbedste gave til en 4 årig?

Bedste gave til 4 årig: Findes sådan en?

Forkælelse og overflod af gaver er ikke noget, som børn skaber.

Det bliver skabt af forældre, bedsteforældre, mostre, tanter og onkler. Man vil så gerne give de små stjerneskud alt i verden, men i virkeligheden ved børn på 4 år ikke, hvad de har brug for.

Derfor handler det ikke om penge, når du køber gaver til en 4 årig.

Køb gaver til 4 årig, der opfordrer til leg. Det kan være de flotte dukker med de smukke kjoler. Det kan være mus fra Maileg, som åbner for en hel verden i miniatureudgave. Eller det kan være tøj med smukke eller sjove motiver.

En 4 årig kan sagtens blive sur og tvær, men oftest er de meget taknemmelige.

Køb noget lækkert badetøj, en hue, et par spritnye, flotte sko eller noget helt tredje.

Gaven i sig selv vil være spændende for en 4 årig, og ofte vil alle tænkelige gaver være den bedste gave til 4 årig.

Her hos made4mini har jeg et stort sortiment, hvor du helt sikkert kan finde noget, der passer til det lille stjerneskud, som du gerne vil glæde med en ny ting.

Rigtig god shoppelyst.