Viser 1–20 af 185 resultater

Gave til 5 årig

En gave til 5 årig kunne være en inspiration til at gå på opdagelse i verden.

5 år gammel og kun et år til skolestart. Når børn er 5 år, er de ved at være ret store. De går stadig i børnehave, men de begynder mere og mere at forstå komplekse ting. En perfekt gave til 5 årig kunne eksempelvis være et fiskenet.

Et fiskenet giver barnet mulighed for at gå på opdagelse i naturen, og det er derfor en gave, der opfordrer til frisk luft og læring om biologi. Et fiskenet er både en god gave til 5 årig pige og en god gave til 5 årig dreng. Tag nettet med på tur og fang små haletudser, så barnet lærer, at det er dem, der vokser sig store og bliver til frøer.

Fang græshopper i haven, put dem i et glas og studér dem nøje. Børn elsker det, og de voksne vil hurtigt opleve nostalgi, når de tænker tilbage på deres egen barndom.

En masse andre perfekte gaver til en 5 årig er….


Perfekt gave til 5 årig

Her på siden har jeg et stort udvalg af anmelderroste løbecykler, og det er en perfekt gave til en 5 årig.

Er barnet motorisk stærk, kan en løbecykel også sagtens anvendes allerede fra 2, 3 eller 4 års alderen, men har den 5 årige ikke allerede en løbecykel, er det en perfekt gave.

En sådan gave er både god som fødselsdagsgave og julegave.

Løbecykler har ingen pedaler, så de er fantastiske til at styrke børns balanceevner. En løbecykel er ikke billig, så du kan med fordel slå din gave sammen med andre.

Således får barnet en fantastisk gave, som han eller hun kan få rigtig meget glæde af.

Her på siden er cyklerne udvalgt, fordi de er de bedste inden for deres kategori. Derfor får du kvalitet for pengene. En løbecykel kan gå i arv, når den 5 årige er blevet for gammel til den.

Glem ikke, at der også skal en hjelm til.

Der skal også hjelm til

Løber et barn på løbecykel, skal der cykelhjelm til.

Det finder du også her på siden. Find cykelhjelme i mange forskellige farver. En gave til 5 årig kan derfor også sagtens være en sej cykelhjelm i yndlingsfarven.

Har barnet en cykel, er der selvfølgelig ikke behov for en løbecykel, men så kan en ny cykelhjelm være en rigtig god idé. Cykelhjelmene her på siden er moderigtige, så her går du altså ikke galt i byen.

Tilkøb eventuel en flot cykelkurv til løbecyklen - det vil være en rigtig god gave til en 5 årig lille pige eller dreng.

Gave pige 5 år

Der er masser af muligheder når det gælder gave pige 5 år. Du kan med fordel se efter noget nyt skønt børnetøj, som eksempelvis nattøj børn, kjoler til børn, badetøj, nederdele, trøjer og bluser eller måske nogle nye flotte sko til børn.

Gave dreng 5 år

Er det en 5 årig dreng du leder efter en oplagt gave til, så har jeg også rigtig mange muligheder at tilbyde dig. Det kunne f.eks. være noget nyt smart børnetøj eller de sejeste hjemmesko. Det kunne også være bukser til børn, skjorter dreng, huer eller T shirts.