fbpx

Viser 1–20 af 58 resultater

Dukker

Er du på udkig efter de bedste dukker? Så er du kommet til rette sted. Her får altid hurtig levering og favorable priser samt markedets måske bedste service. Udforsk de mange dukker og vælg din favorit nu.

Læs mere om dukker

-40%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
-20%

Dukker til store og dukke til små

Velkommen til en verden af de skønneste dukker og deres fine dukke tøj samt den og masser af dukketilbehør.

Dukker

Hos made4mini har dukker en kæmpe plads i mit hjerte. De er virkelig noget helt særligt og de mange timers leg med dukkevogn og det at kunne iføre de søde dukker deres dukketøj er for mange børn et kæmpe hit.

Her finder du en stort udvalg og dermed masser af vælge imellem fra bl.a. Asi og Maileg.

God shoppelyst med at finde den perfekte dukke til dit lille stjerneskud.

Dukker har i mere end 100 år været et foretrukket stykke legetøj hos børn. Det bunder nok i, at dukker legetøj, der ligner børn, fremmer omsorgsgenet hos børn, som selv er vant til at være de små.

Faktum er, at børn elsker dukker.

Jeg mener faktisk at dukker både er for drenge og piger - og sidstnævnte har Alt for damerne skrevet en god artikel om, hvor der sættes fokus på hvorfor de lige elsker dukker så højt.

Det gælder både store dukker, bløde dukker, pusle dukke og mange flere dukker til børn.

En dukke bliver ofte en tro følgesvend for børn, og i dag kommer de heldigvis i mange forskellige former og kvalitet. Du kan få dukker, der ligner babyer, menneske dukker og dukker uden kemi – alt sammen her hos made4mini.

Dukker er både til piger og til drenge, og du vil se, at de små stjerneskud elsker at passe på deres dukker, putte dem og skifte tøj på dem. En dukke, der ligner rigtig baby, vil være et hit hos børnene.

Og de er faktisk gode til børn af flere årsager.

Men er det godt for mit barn, at lege med dukker?

Ja da!

Det er så godt for dit barn at lege med en dukke.

Udover selve legen, går dit barn også igennem en stor lærings- og omsorgsproces, når dukker er med i legen.

Gennem leg med dukker (uanset om det er en lille eller stor dukke) udvikles dit barn og lærer en masse forskellige færdigheder, som de vil få stor gavn af for deres fremtidige kompetencer.

Det er derfor jeg synes det er vigtigt, at du kan finde dukker til salg her på shoppen.

Hvad er det mere en dukke gør godt?

olli ella dukker

Det kan til tider være svært for et barn at tilpasse sig.

Samtidig med at skulle forstå sine oplevelser og omgivelser.

Her er det rigtig godt for børn at lege med dukker, da legen er med til at understøtte og give forståelse for de mange ting de oplever i løbet af en dag.

De mange oplevelser som børn får i løbet af en dag, skal bearbejdes og der kan til tider også være oplevelser, som ikke helt er til at forstå.

Her går legen med en dukke ind og understøtter og børnene får mulighed for at genskabe en tidligere situation, som i legen pludselig skaber forståelse. Legen giver børnene en forståelse for omverden og kan også være med til at løse konflikter.

I forhold til dette vil legen med dukker kunne være meget behjælpelig.

Dukker findes som sagt i mange afskygninger og hos made4mini finder du både Asi dukker og Maileg dukker samt Olli Ella dukker og Little Dutch dukker– alle sammen dukker børn vil elske.

Legen med dukken vil altså både være med til at give dit barn forståelse for omverdenen, men også at udvikle sin vilje og målrettethed, da legen giver mulighed for at løse konflikter i oplevelserne på forskellige måder.

Er dit barn helt vildt efter at få en dukke at lege med?

Du kan med god ro i maven lade dit barn lege løs med dukkerne. Ikke nok med at børn elsker dem og synes, de er sjove, så kan det også være meget lærerigt for dem at tage dem med i legen – specielt de dukker der er livagtige….

Baby dukker der er livagtige

Min egen datter elsker at lege med baby dukker.

Særligt hendes baby dukke, som jeg vil betegne som en livagtig dukke. Det er naturtro baby dukker (en dukke der ligner rigtig baby).
 
Derfor har jeg også valgt at tilbyde dig, at du her i shoppen kan finde, dukker der ligner babyer til salg.

Det gælder både baby dukke, blød dukke, store dukker, livagtig dukke, og ikke mindst silikone dukker.

Kær dukke har mange former.

Dukker var i gamle dage lavet af porcelæn. Det er de ikke længere.

I dag kan du få dukker til baby som eks. silicone dukker, silicone dukke baby, baby dukker, dukker med blød krop, dukker der ligner babyer, livagtige dukker, store dukker og dukke med blød krop.

Du kan få tilbehør til din baby dukke, og du kan finde dukker, der ligner babyer, til salg uendeligt mange steder. Faktisk kan den type dukker også have det formål, at de kan hjælpe med at bearbejde tabet af forældrerollen.

Leder du efter dukker baby til dit lille stjerneskud, som måske er et enkelt eller to år, så se her….

Dukker til 1 årig og dukker til 2 årig

Hos made4mini har jeg nøje udvalg den sødeste dukke til 1 årig, som også er perfekt som dukke til 2 årig.

Den er velegnet som dukke til baby, dukke 1 år, dukke 2 år. Jeg synes det suverænt er den bedste dukke til 2 årig og de 1 årig søde små guldklumper.

Hvilken dukke skal man vælge, når der søges efter dukker til 1 årig og dukker til 2 årig ?

Der er frit valg på dukkehylden. Om du behøver en dukke til 1 årig eller dukke til 2 årig, kan du finde dukker til salg her på siden.

Dukker til 1 årige og dukker til 2 årige er de samme og kan det samme. Så her kan du sagtens vælge den samme dukke.

Dukker til 1 årig og dukker til 2 årige er oftest meget bløde og har nogle særlige egenskaber.

Det vigtigste, når du skal finde dukker til salgs, er, at du vælger en dukke uden kemi. Gå på jagt efter dukker baby og dukker børn.