Viser 1–20 af 52 resultater

Dukker, Dukke tøj, Dukkevogn og Dukketilbehør

Velkommen til en verden af de skønneste dukker og deres fine dukke tøj samt den flotteste dukkevogn og masser af dukketilbehør.

Hos made4mini har dukker en kæmpe plads i mit hjerte. De er virkelig noget helt særligt og de mange timers leg med dukkevogn og det at kunne iføre de søde dukker deres dukketøj er for mange børn et kæmpe hit.

Her finder du en stort udvalg og dermed masser af vælge imellem fra bl.a. Asi og Maileg.

God shoppelyst med at finde det perfekte til dit lille stjerneskud.

DKK59.95

Alle varer

Maileg Ballerina

DKK199.95

Alle varer

Maileg Cafebord

DKK99.95

Dukker til store og dukke til små

Dukker har i mere end 100 år været et foretrukket stykke legetøj hos børn. Det bunder nok i, at dukker legetøj, der ligner børn, fremmer omsorgsgenet hos børn, som selv er vant til at være de små.

Faktum er, at børn elsker dukker.

Det gælder både store dukker, bløde dukker, pusle dukke og mange flere dukker til børn.

En dukke bliver ofte en tro følgesvend for børn, og i dag kommer de heldigvis i mange forskellige former og kvalitet. Du kan få dukker, der ligner babyer, menneske dukker og dukker uden kemi – alt sammen her hos made4mini.

Dukker er både til piger og til drenge, og du vil se, at de små stjerneskud elsker at passe på deres dukker, putte dem og skifte tøj på dem. En dukke, der ligner rigtig baby, vil være et hit hos børnene.

Og de er faktisk gode til børn af flere årsager.

Men er det godt for mit barn, at lege med dukker?

Ja da!

Det er så godt for dit barn at lege med en dukke.

Udover selve legen, går dit barn også igennem en stor lærings- og omsorgsproces, når dukker er med i legen.

Gennem leg med dukker (uanset om det er en lille eller stor dukke) udvikles dit barn og lærer en masse forskellige færdigheder, som de vil få stor gavn af for deres fremtidige kompetencer.

Det er derfor jeg synes det er vigtigt, at du kan finde dukker til salg her på shoppen.

Hvad er det mere en dukke gør godt?

Det kan til tider være svært for et barn at tilpasse sig.

Samtidig med at skulle forstå sine oplevelser og omgivelser.

Her er det rigtig godt for børn at lege med dukker, da legen er med til at understøtte og give forståelse for de mange ting de oplever i løbet af en dag.

De mange oplevelser som børn får i løbet af en dag, skal bearbejdes og der kan til tider også være oplevelser, som ikke helt er til at forstå.

Her går legen med en dukke ind og understøtter og børnene får mulighed for at genskabe en tidligere situation, som i legen pludselig skaber forståelse. Legen giver børnene en forståelse for omverden og kan også være med til at løse konflikter.

I forhold til dette vil legen med dukker kunne være meget behjælpelig.

Dukker findes som sagt i mange afskygninger og hos made4mini finder du både Asi dukker og maileg dukker, samt en dukke fra Tikiri – alle sammen dukker børn vil elske.

Legen med dukken vil altså både være med til at give dit barn forståelse for omverdenen, men også at udvikle sin vilje og målrettethed, da legen giver mulighed for at løse konflikter i oplevelserne på forskellige måder.

Er dit barn helt vildt efter at få en dukke at lege med?

Du kan med god ro i maven lade dit barn lege løs med dukkerne. Ikke nok med at børn elsker dem og synes, de er sjove, så kan det også være meget lærerigt for dem at tage dem med i legen – specielt de dukker der er livagtige….

Baby dukker der er livagtige

Min egen datter elsker at lege med baby dukker.

Særligt hendes baby dukke, som jeg vil betegne som en livagtig dukke. Det er naturtro baby dukker (en dukke der ligner rigtig baby).
 
Derfor har jeg også valgt at tilbyde dig, at du her i shoppen kan finde, dukker der ligner babyer til salg.

Det gælder både baby dukke, blød dukke, store dukker, livagtig dukke, og ikke mindst silikone dukker.

Kær dukke har mange former.

Dukker var i gamle dage lavet af porcelæn. Det er de ikke længere.

I dag kan du få dukker til baby som eks. silicone dukker, silicone dukke baby, baby dukker, dukker med blød krop, dukker der ligner babyer, livagtige dukker, store dukker og dukke med blød krop.

Du kan få tilbehør til din baby dukke, og du kan finde dukker, der ligner babyer, til salg uendeligt mange steder.

Leder du efter dukker baby til dit lille stjerneskud, som måske er et enkelt eller to år, så se her….

Dukker til 1 årig og dukker til 2 årig

Hos made4mini har jeg nøje udvalg den sødeste dukke til 1 årig, som også er perfekt som dukke til 2 årig.

Den er super sød og du finder den lige her. Den er velegnet som dukke til baby, dukke 1 år, dukke 2 år. Jeg synes det suverænt er den bedste dukke til 2 årig og de 1 årig søde små guldklumper.

Hvilken dukke skal man vælge, når der søges efter dukker til 1 årig og dukker til 2 årig ?

Der er frit valg på dukkehylden. Om du behøver en dukke til 1 årig eller dukke til 2 årig, kan du finde dukker til salg her på siden.

Dukker til 1 årige og dukker til 2 årige er de samme og kan det samme. Så her kan du sagtens vælge den samme dukke.

Dukker til 1 årig og dukker til 2 årige er oftest meget bløde og har nogle særlige egenskaber. Det har den dukke også jeg har valgt at føre. Se billeder og læs mere om Tikiri Rose dukke.

Det vigtigste, når du skal finde dukker til salgs, er, at du vælger en dukke uden kemi. Gå på jagt efter dukker baby og dukker børn.

Dukke tøj i de flotteste farver og nuancer

Når man er som barn er dukkemor eller dukkefar, så skal man selvfølgelig have noget dukke tøj, så ens lille dukke kan blive klædt på efter vejr og vind eller hvis den lille dukke skal med i byen.

Et stort udvalg af dukke tøj finder du her hos made4mini. Du kan finde mange forskellige styles, både hæklet dukketøj og fint dukketøj 46 cm og dukketøj 36 cm.

Dukketøj hos mig er lig med alverdens tøj til dukker.

Når du har anskaffet dig en dukke, skal den selvfølgelig have noget dukketøj. Det kan være dukke kostume, strikket dukketøj eller billigt dukketøj.

Ligesom med babyer kan du også finde tøj til dukker mange forskellige steder.

Strik dukketøj selv, hvis du har mulighed for det, eller find dukketøj dukker her hos made4mini. Jeg forhandler dog også dukketøj strikket, hvis det er det, du bedst kan lide.

Jeg fører Leonora dukker, der bruger dukketøj 46 cm, så derfor vil dukketøjet her på siden være i den størrelse. Dog har jeg det også i andre størrelser. Dukketøj er den perfekte gave til barnet, der elsker sin dukke. Så skynd dig at køb dukketøj dukker allerede i dag, så du hurtigt kan glæde den du har kær.

Men dit lille stjerneskuds dukke skal måske ikke bare have dukke tøj. Måske vil det være helt oplagt at forkæle ham/hende med.

Men hvad kan du egentlig lade dig friste af når det kommer til dukkevogne her i shoppen?

Dukkevogn til dit stjerneskuds dukke

En af grundene til, at børn elsker dukker, er muligheden for at have noget at passe på – og ikke mindst kunne tage med rundt eks. i deres dukkevogn.

Børn spejler sig i voksne, så når de pludselig har en dukke, de skal passe på, får dem til at føle, at de er ligesom deres forældre. Har man derfor dukke, skal man selvfølgelig have en dukkevogn, den kan sove i.

En dukke vogn giver barnet mulighed for at gå tur med sin dukke, og du vil hurtigt se, at barnet tager dukkevognen med overalt. Uanset om det er en dreng eller en pige.

Dukkevogn i træ og dukkevogn i flet er en og samme her hos made4mini. Den kan bruges i mange aldre og kommer fra mærket; Olli Ella. Den er perfekt som dukkevogn til 2 årig, men i lige så stor til de efterfølgende aldre.

Dukkevogn træ er kendetegnet ved at være ret robust og dermed rigtig velegnede til aktiv leg.

Hvis du er heldig, så kan i dag finde et dukkevogn tilbud her på siden (det er dog ikke altid tilfældet). Se made4mini’s Olli Ella dukkevogn, hvid – som er en skøn træ dukkevogn i flet. Eller gå på jagt i de søde dukkevogne fra Maileg.

Der findes forskellige dukkevogne, og de kommer typisk som dukkevogn i træ eller dukkevogn i flet. En dukkevogn i træ vil typisk være tung og robust. De er slidstærke og passer godt til det lidt større barn.

En dukkevogn i flet er dog mere passende til de mindre børn, da de er fine og lette. En dukkevogn i flet kan også bruges til andet en dukker. F.eks. bamser.

Hos made4mini finder du altid produkter i god kvalitet, så du kan roligt købe din dukkevogn hos mig. Jeg har udvalgt de produkter, jeg synes allermest om. Jeg har også valgt dukkevogne, der er tidløse og yderst holdbare.

Du kan også finde en dukke klapvogn.

Se med her…

Dukke klapvogn – når det skal være sjovt at bevæge sig

En dukke klapvogn giver dit barn samme glæde og tilfredsstillelse som en dukkevogn. Nogle er bare mere til det ene end det andet.

Med en klapvogn til dukker kan dit barn tage dukken med på tur, og det vil han eller hun elske.

Børn bruger deres egne omgivelser som referencerammer. Børn ser forældre skubbe dem rundt i klapvogne, så derfor finder de glæde i at gøre det samme. Klapvogn til dukker vil give dit barn en følelse af, at de også er voksne og må bestemme.

Klapvogn dukke - til dit eventyrlystne barn. klapvogn til dukke vil stimulere dit barns eventyrlyst og fantasi. Børn bruger deres fantasi i næsten alt, de foretager sig, og det er så vigtigt at støtte op om den. De kan tids nok blive voksne.

En dukke klapvogn er en rigtig god gave til det barn, der i forvejen har en højt elsket dukke. Dukkevogne og dukke klapvogne er langt fra det eneste tilbehør, du kan få til din dukke.

Så er det andet tilbehør end en klapvogn til dukke du søger….

…. Så se lige med her….

Dukketilbehør – den lille ekstra der kan gøre legen endnu mere spændende

Først anskaffer I jer en dukke - dernæst en dukkevogn og måske en dukke klapvogn – og så er det nok tid til endnu mere dukketilbehør.

Dukker og køretøjer giver grobund for mange timers leg, men der er heldigvis meget mere dukke tilbehør, der kan skrives på ønskesedlen. Dukker og tilbehør hænger nemlig unægtelig bare sammen.

Dukke ting og dukke legetøj er tilbehør til dukker. Dukke tilbehør kan bl.a. være tøj eller en dukke sutteflaske med mælk (som er skønt dukke legetøj), eller måske et par søde dukkesko.

Tilbehør dukker - dit barn vil elske det. Dukker og dukketilbehør kan få dit barn til at glemme tid og sted. Dukke ting kan også være sko. Med legetøj dukketilbehør vil dit barn føle sig selvstændig og voksen, og du vil kunne høre, hvordan barnet siger ting til sin dukke, hun/han har hørt fra sine forældre.

Hos made4mini finder du en masse dukker og tilbehør, og jeg har udvalgt det, jeg synes passer bedst til dukkerne. Find dit legetøj dukker her.