Viser 1–20 af 136 resultater

Dåbsgaver

Stort udvalg af dåbsgaver i god kvalitet til fordelagtige priser. Altid hurtig levering, gratis gaveindpakning, personlig service og prismatch samt lang returret. Se udvalget af dåbsgaver nu.

Læs mere om dåbsgaver


Dåbsgaver - til den du holder af

Er du på udkig efter verdens bedste dåbsgave? Så se her..

Forestil dig:

Du står sammen med resten af gæsterne. Helt klar på at se, hvilke gode dåbsgaver som dåbsbarnet har fået i forbindelse med dennes barnedåb.

Nu står du spændt og venter. Ikke mindst fordi du gerne vil se dåbsbarnets forældres reaktion (hvis det da ikke er dig selv), når de åbner lige præcis den dåbsgave du har givet.

Én for én åbner de alle de gode dåbsgaver – men de mangler stadig at åbne verdens bedste dåbsgave (som selvfølgelig er fra dig) og som bare er den bedste dåbsgave. Og så. Lige der foran dig. Så sker det. Forældres smil er ikke til at tage fejl af, de ved bare du har gjort dig umage og fundet den perfekte dåbsgave til deres barn.

Dåbsgaver (made4mini.dk)

Vil du gerne have en sådan oplevelse? Så finder du de dåbsgaver herunder, som skaber magiske øjeblikke og smilende dåbsforældre.

Dåbsgave ideer

Hos made4mini går jeg meget op i, at udvælge de sødeste og flotteste dåbsgaver, som du frit kan vælge imellem, og dermed få nogle gode dåbsgave ideer – og ikke mindst vælge dem du synes bedst om til dåbsbarnet.

Jeg har samlet et meget bredt udvalg af ideer til dåbsgave og dermed givet dig de bedste forudsætninger for at finde den dåbsgave ide du synes allerbedst om.

Når det kommer til ideer dåbsgave, så er der et væld af forskellige muligheder.

Skal din ide til dåbsgave være den bedste, så tag dig god tid til at se de mange muligheder igennem og gå på opdagelse bland dåbsgaver til børneværelset, babylegetøj, og dåbsgaven der samler minderne i form af barnets bog eller alternativt en sød og smuk børnekuffert - og få din inspiration til din dåbsgave.

Babytøj – de blødeste dåbsgaver

Falder dit valg på babytøj, så er du er sikker på at give en god dåbsgave.

Jeg har samlet et lang række forskellige mærker, som tilsammen udgør et flot udvalg af babytøj, som alle er velegnet som dåbsgave.

Dåbsgaver til børneværelset

Vil du forkæle dit lille nye stjerneskud af et dåbsbarn med nogle flotte ting til dens børneværelse, så er det oplagt at se på de mange muligheder for at finde en billig dåbsgave til børneværelset.

I denne kategori har jeg samlet et bredt udvalg af prisbevidste produkter, som alle er af god kvalitet, flot design og perfekte til at pynte på børneværelset.

Her finder du de fineste dåbsgaver som eks. gardere i både uld eller træ, skønne ting at hænge op i loftet over sengen eller vuggen – f.eks.  flotte uroer i uld fra Gamcha.

Er det væggen eller gulvet der skal forskønnes, så se det flotte udvalg af plakater til børneværelset fra byFrank.

Babylegetøj – dåbsgaver der styrker sanserne og giver smil

Nogle af de mest populære dåbsgaver man kan give til fejringen af det lille nye stjerneskud er naturligvis babylegetøj.

Jeg har nøje udvalg en lang række forskellige produkter, som alle har kvalitet og flot design som der fællesnævner. Du finder alt lige fra aktivitetslegetøjstable legetøj og bideringe, til rangler (os som hæklet dåbsgave), samt badelegetøj.

Dåbsgaver der samler minderne og er personlige

Tiden går så stærkt og de små mirakler vokser og vokser.

Derfor gør du dåbsbarnets forældre en kæmpe tjeneste, hvis du giver dem en personlig dåbsgave i form af milepælskort eller barnets bog.

Disse er begge gaver hvor du forærer en ”ramme” omkring alle de store som små begivenheder familiens nye stjerneskud går igennem samt barnets udviklingsrejse måned for måned.

Denne form for dåbsgave er derfor det perfekte valg, hvis du vil give en personlig gave.

Hvad giver man for i dåbsgave?

I gennemsnittet fødes der, ifølge Danmarks statistik, mere end 60000 børn hvert år, hvis vi ser tilbage på 2016 og frem til i dag.

En rigtig stor del af alle disse søde nye prinser og prinsesser bliver døbt – alene i 2018 blev der, ifølge Kirkeministeriet, døbt 41601 børn. Det betyder i sagens natur også, at der (set ud fra de mange barnedåb) bruges rigtig mange penge hver år på gaver til barnedåb og navngivningsfester.

Men hvor mange penge bruges der egentlig? – og hvad giver man i gennemsnit for i dåbsgave?

De spørgsmål besluttede Nordea sig for at undersøge for år tilbage – og lavede derfor Danmarks største undersøgelse af hvor mange penge danskere brugte på gaver til dåbs- og navngivningsfester hvert år. Resultatet viste, at vi er et gavmildt folkefærd når det kommer hertil.

Undersøgelsen (som blev bragt i flere medier, bl.a. på DR og i Berlingske) viste, der blev brugt intet mindre end 700 millioner kroner hvert år på dåbsgaver og gaver til navngivningsfester. Så mange penge skal du heldigvis ikke selv give for, da der jo er tale om et samlet billede af gaveøkonomien 😊.

I stedet kan vi med et kig dybere ned i undersøgelsen konkludere, at den viser at et dåbsbarn, når vi ser på gennemsnittet, modtager gaver for et mellem 10.000 – 14.000 kr. når de enkelte gaver opgøres i kroner og ører.

Men der er mere endnu.

Går vi så et sidste spadestik dybere ned i undersøgelsen, så finder vi det magiske tal, som giver svaret på ’Hvor meget giver man for i dåbsgave?’.

Her fremgår det nemlig, at deltagerne i en barnedåb i gennemsnit giver gaver for 580 kr. Konklusionen er endvidere, at dem der har den tætteste relation til dåbsbarnet, er dem der giver for flest penge.

Ifølge undersøgelsen så er værdien, i gennemsnit, af dåbsgaverne fordelt som følger:

- Dåbsbarnets bedsteforældrene giver dåbsgaver for 820 kr.
- Dåbsbarnets forældrene
giver dåbsgaver for 580 kr.
- Øvrige familiemedlemmer
giver dåbsgaver for 400 kr.
- Venner og bekendte
giver dåbsgaver for 260 kr.

Så hvad betyder de ovenstående tal for dig?

Uanset om der er tale om en dåbsgave til gudbarn, en dåbsgave til nevø eller til en hel tredje, så kan det være svært at vurdere lige præcis hvor meget du som person skal give for til det kommende dåbsbarn.

Brug derfor gerne den ovenstående undersøgelses resultater, som inspiration til dit eget gavebudget til dåbsgaver.

Husk dog på, at der naturligvis er ingen der siger at du skal følge danskernes generelle gennemsnit, som i øvrigt formentligt er steget siden Nordea lavede deres undersøgelse for nogle år tilbage.

Når du ved hvad ’man’ giver for i dåbsgave, så lad os se nærmere på hvad ’man’ så kan give.

Hvad giver man i dåbsgave?

Dåbsgaver

Du er inviteret til dåb hos et barn, du holder uendeligt meget af.

Måske er det din nevø, din niece, dit barnebarn eller noget helt fjerde. Uanset hvad kan det godt være vanskeligt at finde den rette dåbsgave.

For hvad giver man i dåbsgave nu til dags?

Egentlig burde det ikke være så svært, for alle gaver er som regel købt og givet med de bedste intentioner. Det, der er den egentlige udfordring, er, at der findes uendelig mange muligheder - og uendeligt mange produkter til børn.

Lad mig vise dig et nyt univers og lad made4mini hjælpe dig med at finde den helt rigtige dåbsgave.

Hvad giver man i dåbsgave?

Jeg har ikke et svar, men her på siden fører jeg en lang række produkter i god kvalitet, som vil passe ind i stort set alle hjem. Læs med her, hvor der kommer en række forslag til, hvad du kan give i dåbsgave.

En god idé er at finde ud af, hvad barnet allerede har.

Er du på udkig efter noget helt unikt, eller vælger du at følge en ønskeseddel? Er gaven til en dreng eller en pige, og hvor stort er dit budget?

Først når det er klarlagt, kan du begynde din gavejagt.

Se bare her her…

Dåbsgaver dreng - hvad skal du vælge?

Du er inviteret til dåb hos en lille dreng, som skal have sit navn, og nu skal du finde en dåbsgave til ham.

Dåbsgaver til drenge behøver slet ikke at være så svære at finde.

Når drenge skal døbes, er de endnu så små, at man ikke rigtig kender dem. Derfor kan dåbsgaver til drenge ikke tage udgangspunkt i barnets præferencer.

I stedet bør du fokusere på at finde en dåbsgave til ham, som passer generelt til drenge. Det kan være bamser, tøj, biler, bilbaner, sengetøj, løbecykler med mere.

Egentlig adskiller en dåbsgave dreng sig ikke meget fra dåbsgaver til piger. Du bør dog måske vælge en blå eller grøn farve på din dåbsgave til ham frem for lyserød og lilla.

Nysgerrig på mere? Vi er langt fra færdige.

Dåbsgaver drenge - et blåt univers

Selvom mange af os mener, at det ikke burde hedde pige- eller drengefarver, kommer vi ikke udenom, at der hersker nogle normer i samfundet.

Drenge er blå og piger er røde, og sådan ser det også ud i en legetøjsverden.

Heldigvis ser vi mere og mere, at grænserne bliver udvisket, og legetøjet er ikke længere opdelt på samme måde.

Der vil stadig være et blåt univers ved dåbsgaver til drenge, så det er nok også her, du ender med at finde en dåbsgave dreng.

Det blå babyunivers er ikke længere babyblå, men nærmere navy eller kongeblå, og det vil du også se, når du går på jagt efter dåbsgaver til ham. Vælg blå for at være på den sikre side.

Men du har sikkert en holdning selv…

Dåbsgave dreng - kun fantasien sætter grænser

Holder du dig til den sikre blå eller grønne farve, kan du ikke gå galt i byen, når du skal finde dåbsgaver til dreng. Det meste legetøj kommer i dag i to farver, så det passer til enten en dreng eller en pige.

Du kan med fordel vælge noget, som barnet kan bruge mange år frem. Du kan give tøj, han kommer til at passe senere, eller du kan give ham en blød bamse.

God jagt – og læs mere her om den perfekte barnedåbsgave.

Den perfekte barnedåbsgave

Findes den perfekte dåbsgave overhovedet, og hvordan finder man den perfekte dåbsgave?

Svaret er enkelt og dog flersidet på samme tid. Den perfekte dåbsgave er en gave, som både tager hensyn til forældrenes behov, barnets behov og din rolle.

Den perfekte dåbsgave er en gave, der tager udgangspunkt i noget meget personligt. Måske noget personligt mellem dig og forældrene eller noget personligt mellem barnet og dig.

Den perfekte dåbsgave er ikke en, du finder på to minutter - der skal tanke bag. Måske kan du knytte en historie eller et eventyr til den dåbsgave, du vælger.

Lad os gå videre til de ældre generationer…

Dåbsgave fra bedsteforældre

I har altid svoret, at I ikke ville blive sådan nogle bedsteforældre, der kun kunne tale om jeres barnebarn.

Så kom barnebarnet, og nu taler I ikke om andet.

De små stjerneskud er det bedste, der eksisterer, men hvad giver bedsteforældre i dåbsgave?

En dåbsgave fra bedsteforældre må gerne være særlig. En god idé er at købe noget, der altid kan følge barnet. Det kan måske være noget, barnet en dag kan give videre til sine egne børn.

Det kan også være noget, barnet altid kan se på og dermed mindes sin barndom.

Hos made4mini kan du finde en lang række produkter, der kan følge barnet. Det kan være luftballoner, der kan dekorere værelset, trælegetøj eller sengetøj i høj kvalitet.

Den personlige dåbsgave fra bedsteforældre

Her på siden kan du også finde barnets bog.

Barnets bog er den perfekte dåbsgave fra bedsteforældre eller dåbsgave fra mormor. Heri kan barnets første år beskrives og dokumenteres med billeder, citater, udklip og meget mere.

En barnets bog er den perfekte personlige dåbsgave fra bedsteforældre, da det er en bog, der følger barnet hele livet. Det er sjovt for barnet at se sig selv som lille, men det er også sjovt at kunne slå op i den, når dit barnebarn selv får børn.

Barnets bog kan være en god dåbsgave, som du giver og efterfølgende tager med hjem for selv at færdiggøre. Derved bliver den både et minde fra barnets barndom, men også et minde til barnet om kærlige bedsteforældre.

Men det behøves ikke kun at være fra familien…

Dåbsgave fra gudmor

Bliver du valgt som gudmor, har du helt sikkert en helt speciel rolle i barnets liv.

Hvad giver en gudmor i dåbsgave?

En god dåbsgave fra gudmor er en, der symboliserer forholdet mellem gudmoren og barnet. Det samme gælder dåbsgave gudfar.

En dåbsgave fra gudmor er en personlig gave, og ligesom ved dåbsgaver fra bedsteforældrene kan en dåbsgave gudmor være barnets bog, som så kan fyldes ud og gives til barnet. Det kræver tid og kærlighed at udfylde sådan en.

Hvad giver en gudmor ellers i gave?

En dåbsgave fra gudmor kan også være en suttesnor i læder, som jeg forhandler hos made4mini. Den er håndlavet i Danmark og fremstillet i fantastisk god kvalitet. En suttesnor i læder bliver kun flottere og flottere med tiden, og sådan en kan gå i arv til kommende søskende.

Lad mig give dig inspiration til at finde en dåbsgave fra fadder. Se med her.

Dåbsgave fra fadder

Indtil nu har jeg talt meget om, at en dåbsgave skal være personlig.

Det behøver den slet ikke at være.

En dåbsgave fra fadder kan sagtens være noget, der er personligt, men også praktisk. Det er begrænset, hvor mange barnets bog et barn kan få, og hvor mange træfigurer der er plads til i vindueskarmen.

Hvad giver en fadder i dåbsgave?

En fadder dåbsgave kan være alt lige fra en bamse til en løbecykel. Det afhænger naturligvis meget af budget. Når du har fundet ud af, hvad budgettet er, kan du gå på jagt efter en perfekt dåbsgave fra fadder.

Vælg en dåbsgave fadder, som barnet kan knytte sig til. Her er en bamse et rigtigt godt bud. Eller måske noget sengetøj, barnet kan bruge i mange år.

En dåbsgave fra fadder kan være mange ting. Hos made4mini kan du finde mange gode bud på en dåbsgave fra fadder i mange forskellige former og prisklasser.

Og vi er slet ikke færdige…

Anderledes dåbsgave

Du vil så gerne finde en anderledes dåbsgave, men hvordan gør du det?

Den traditionelle dåbsgave vil være smykker, bestik, bøger, bamser og tøj. Du vil gerne gøre noget andet. Du vil gerne finde en anderledes dåbsgave.

En anderledes dåbsgave kan være et møbel til værelset.

Her er det dog vigtigt, at du vælger noget, der rammer ned i forældrenes stil, så det passer godt ind i hjemmet. En anderledes gave kan også være et eventyr, du skriver og tilpasser til dukker eller bamser fra min hjemmeside.

Skal du vælge en anderledes dåbsgave, skal du forsøge at gå udenom de traditionelle gaver. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i dit personlige forhold til barnet og vælge en gave ud fra det.

Du kan også vælge en utraditionel dåbsgave…

Utraditionel dåbsgave - hvad kan det være?

Det er meget normalt at vælge noget, der passer til barnets nuværende alder.

Det vil typisk være fra 3-6 måneder. En utraditionel dåbsgave kan være en gave, barnet først kan bruge, når det er 2, 3 eller 4 år.

Hos made4mini kan du finde nogle fantastiske løbecykler fra såvel Banwood og Trybike samt matchende cykelhjelme, som vil passe perfekt til den utraditionelle dåbsgave.

Find inspiration herunder.

Dåbsgaver piger - gode idéer

Ligesom med drengene og de blå farver kommer vi ikke udenom, at pigeuniverset er lyserødt, lilla og gult. Heldigvis ser jeg en dejlig tendens til, at farverne er blevet mere støvede og neutrale.

Derfor kan du sagtens købe en dåbsgave til hende i diskrete pigefarver.

Dåbsgave ideer pige kan være mange ting.

Dåbsgaver til hende kan være dukker, bamser, mus i æsker, eller badedyr. Mulighederne er uendelige. En god idé er selvfølgelig, at du tager udgangspunkt i din relation til pigen, som skal døbes.

Dåbsgaver til hende - hvad er en god dåbsgave

En god dåbsgave er meget subjektiv.

Jeg går meget op i at tilbyde mine kunder rigtig god kvalitet, så hos made4mini kan du helt sikkert finde en dåbsgave pige, som vil falde i god jord. Jeg vægter de populære og gode produkter højt, så du kan føle dig tryg på min hjemmeside.

Gode dåbsgaver til hende er dåbsgaver, der har et personligt touch. Kombiner gerne din dåbsgave til hende med et helt specielt kort - så er gaven faktisk ikke så vigtigt.

Dåbsgaver til piger er ikke vanskelige. Så længe du finder noget, du selv kan lide og gerne vil give til pigen, er det en god gave.

Og så længe den er personligt valgt af dig, er det en god gave. 

Dåbsgave til pige - vælg mellem de skønneste produkter

made4mini har mange skønne produkter, der sagtens kan fungere som dåbsgave til pige.

Det kan være mus fra Maileg, sengetøj, en flot koralfarvet cykelhjelm, dukker med fine kjoler, en smuk luftballon til pigeværelset, dukketøj eller dukketilbehør eller et sejt telt til stuen. Se dig omkring på made4mini og find den perfekte dåbsgave til hende.

Læs videre og se mit forslag til dåbsgaver fra forældre.

Dåbsgave fra forældre

Jeres lille stjerneskud skal døbes, og det i sig selv er en kæmpe stor dag forbundet med solide klumper i halsen og følelserne uden på tøjet.

Hvad kan en dåbsgave fra mor og far være? Er det en dåbsgave til søn eller til datter, og hvad køber man så?

Det er der rigtig mange bud på.

En dåbsgave fra forældre er meget subjektiv. Nogen giver en kæmpe gave, og andre gør ikke.

En dåbsgave fra forældrene kan om nogen være personlig, fordi det er jer, der kender barnet bedst, og jer, der ved, hvad I og barnet mangler.

Giver forældre dåbsgave?

Hvad giver forældre i gave til barnedåb? For giver de overhovedet noget?

Det store spørgsmål er, hvorvidt forældre overhovedet giver en dåbsgave. Mange vil argumentere for, at den helt store gave er selve dåbsfesten, som jo ikke er billig.

Derfor vælger mange forældre at give deres barn en lille symbolsk gave. Måske en bog.

Det er dog helt op til dig – men jeg giver gerne noget god inspiration til dåbsgaverne, eks. kunne en bog være et godt valg.

Dåbsgaver bog - hvorfor er det en god gave

Dåbsgaver bøger er en klassisk gave til dåben.

Det er de, fordi en bog dåbsgave vil være en gave, der kan vokse med barnet. Først vil det have interesse i farverne på billederne.

Dernæst vil I kunne tale om de forskellige billeder for efterfølgende at kunne læse historien op. Bøger til dåbsgave kan vokse med dit barn, indtil han eller hun er stor nok til selv at læse.

Dåbsgave bog - det skal du gå efter

Vælger du en dåbsgave bog, får barnet en gave, der kan bruges til mange timers underholdning. made4mini fører både barnets bog, som er blevet nævnt tidligere. Derudover har jeg bøger med tilhørende bamser.

Med dåbsgaver bøger kan du med fordel vælge en fortælling med tilhørende bamse, som barnet kan knytte sig til. På den måde bliver bogen en gave, barnet kan huske.

God jagt.

For dig der er på udkig efter de bedste dåbsgaver.

Det at være inviteret med til en lille pige eller drengs barnedåb er sådan et særligt privilegium.

Det er jo på mange måder den første specielle dag i barnets liv og ikke mindst en dag hvor du har mulighed for, at at give det døbte barn, en for dig, betydningsfuld gave.

Valget af den ideelle dåbsgave kræver naturligvis et godt udvalg at vælge imellem og det er lige præcis det vi kan tilbyde dig her på siden.

Her finder ud det sødeste tøj til dåbsbarnet, smarte cykler, sjove plakater, de fineste dukker, det blødeste sengetøj, det flotteste trælegetøj og meget mere. Gå på opdagelse i made4mini's univers af dåbsgaver og vælg mellem et bredt udbud af de bedste gaver til dåben.

Rigtig god fornøjelse med at finde de bedste dåbsgaver.

De bedste forkælelse til små stjerneskud hilsner
Gitte, made4mini