fbpx

Cykelhjelm børn og Cykelkurv barn

Herunder kan du se mit udvalg af cykelhjelme børn og cykelkurve barn. Ja faktisk er det ikke bare cykelhjelme, men grunden til at alvorlige hovedskader reduceres med 70%. Få super kvalitet til gode priser. Shop nu.

Læs mere om cykelhjelm børn og cykelkurv barn

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Cykelhjelm børn og Cykelkurv barn i super kvalitet

Cykelhjelme

Rådet for Sikker Trafik, anbefaler at alle små stjerneskud kører med cykelhjelm, da den mindsker risikoen for alvorlige hovedskader i tilfælde at styrt på cyklen.

Et nyligt publicerede studie viser, at cykelhjelmen reducerer risikoen for hovedskader med ca. 50 % og alvorlige hovedskader med ca. 70 %.  Så her hos made4mini vil jeg gerne støtte op om vigtigheden af at bruge cykelhjelm – også selvom børnene kun er fra 2-3 år gamle.

Du finder derfor et stort udvalg af sikre og godkendte cykelhjelm til børn herunder (fra bl.a. en af verdens førende producenter) samt den sødeste cykelkurv.

Cykelhjelm til børn

Ifølge Rådet for Sikker trafik er der hvert år en hel del cyklister på skadestuen pga. hovedskader – hvor af mange af skaderne være undgået, hvis vi alle (inkl. børnene) kørte med cykelhjelm.

Dette gør flere og flere heldigvis – og statistikker viser, at brugen af cykelhjelme siden 2004 er steget kraftigt, og på samme tid er mængden af hovedskader blandt de alvorligt tilskadekomne cyklister faldet.

Det er derfor enormt vigtigt at de små får brugt en børne cykelhjelm, så sikkerheden for dem er helt i top.

Dit stjerneskud bør derfor have en børn cykelhjelm, så du trygt kan sende dem ud på 2-3 hjul. Der findes cykelhjelm børn 2 år i forskellige farver og designs her på siden og cykelhjelm barn 2 år kan naturligvis justeres, så hjelmen kan vokse med barnet.

Men ikke nok med det.

De cykelhjelm børn jeg fører her på shoppen, er kendetegnet ved at være CE-mærket, hvilket betyder at fabrikanten har erklæret (på eget ansvar), at produktet er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning.

Dermed garanterer han, at det pågældende produkt må sælges i hele det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). EØS dækker EU samt Norge, Island og Liechtenstein.

Cykelhjelm piger

“Hvorfor skal jeg, når du ikke skal”, vil du måske høre din pige (eller barnebarn) sige, når du siger, hun skal have cykelhjelm på.

Der er noget om det. Børn spejler sig i de voksne, og det mest fornuftige er selvfølgelig, at de voksne også bruger cykelhjelm. Især når børnene skal.

Skal du finde cykelhjelm piger, kan du med fordel finde den hos made4mini. Jeg forhandler kvalitetscykelhjelme til både drenge og piger. Måske skal din datter, dit barnebarn eller din niece selv have lov at vælge, hvilken cykelhjelm pige hun gerne vil have?

Moderigtige cykelhjelme til piger

Egentlig er det forkert at bruge ordet moderigtig, når det handler om børn. Børn skal helst ikke tænke over, hvad de har på. Faktum er bare, at de sjældent er ligeglade. I hvert fald ikke, når de når en vis alder.

Skal du have en cykelhjelm, kan det helt sikkert lokke, at der også findes flotte cykelhjelme. Her på siden har jeg cykelhjelme i samme form som de voksnes. Derved kan pigens spejling i de voksne føres over i cykelhjelmen.

Pigen kan få den samme cykelhjem som sin mor, mormor, moster, far eller onkel. Og det er altså ret sejt.

Find cykelhjelm piger i coral, rød, rosa, vanilla og mange andre. Der vil helt sikkert være en cykelhjelm piger, der passer til din piges yndlingsfarve.

Gælder det samme for drenge?

Læs med her.

Cykelhjelm dreng

Hos made4mini fører jeg cykelhjelme, der primært passer i alderen 2-6 år.

En 2-årig vil formentlig ikke stille spørgsmålstegn ved at skulle have cykelhjelm på, men en 6-årig er nok mere skeptisk. Især hvis mor, far, farfar og mormor ikke har.

Det er måske svært for en 5-årig at forstå, at man kan komme til skade, hvis man ikke bruger en cykelhjelm dreng, så det kræver en anden tilgang. Heldigvis bliver brugen af cykelhjelm mere og mere hyppig. Også hos voksne. Derfor kan du påpege det, hver gang I ser en cykelhjelm i brug.

Størstedelen af drenge går op i, om noget er sejt.

Gider din dreng ikke bruge drenge cykelhjelm, skal du blot introducere ham til diverse skatere, snowboardere og skiløbere, du kan finde online. Så vil han hurtigt synes, det er sejt at bruge hjelm.

Måske vil han have samme hjelm som de seje drenge?

Ligesom ved cykelhjelme for piger fører jeg hos made4mini også en masse cykelhjelme i seje “drengefarver”. Find cykelhjem dreng i blå, grøn og sky. Sæt jer ned, og find en sej drenge cykelhjelm sammen.

Der er mere endnu. Hvorfor overhovedet bruge cykelhjelm?

Hvorfor bruge cykelhjelm?

Danmark er et af de lande, hvor indbyggerne cykler mest.

Cykelstierne er højt prioriterede, og mange af os cykler til det meste. Når vores børn er store nok, cykler de i skole, til legeaftaler og til sportsaktiviteter. Men hvorfor bruge cykelhjelm?

Selvom vores cykelstier er blandt verdens bedste, er cyklisterne desværre de mest udsatte i trafikken. Der skal ikke et særligt stort styrt til, før du får fatale skader på en cykel. Både i hoved og på krop. Derfor skal du selvfølgelig bruge cykelhjelm - det skal både børn og voksne.

Er det egentlig lovpligtigt at bruge cykelhjelm?

Skal man have cykelhjelm på? Skal børn have cykelhjelm på? Og er det lovpligtigt at bruge cykelhjelm?

Mange spørgsmål trænger sig på, når det handler om cykelhjelme. Skal man køre med cykelhjelm? Skal børn have cykelhjelm på? Er cykelhjelm lovpligtigt for børn? Det helt korte svar er nej.

I Danmark er det ikke lovpligtigt at bruge cykelhjelm. Det kan man undre sig over, når det er lovpligtigt at køre med sele eller styrthjelm. Selvom det ikke er lovpligtigt, er det ikke ensbetydende med, at man ikke skal bruge cykelhjelm.

Lad os prøve at svare på spørgsmålene igen.

Skal børn have cykelhjelm på?

Ja, selvfølgelig. Det er jo de voksnes ansvar at passe på de små stjerneskud. Find en flot cykelhjelm hos made4mini. Skal man have cykelhjelm på? Ja, selvfølgelig skal man det. De voksne bør sætte et godt eksempel for børnene, og så bør de voksne selvfølgelig også passe på sig selv i trafikken.

Selvom det ikke er lovligt for barnet at bære cykelhjelm, så er det altså stadig en god idé. Har du brug for nogle gode argumenter for at få dit barn til at bære sin? Så se denne sjove kampagnevideo fra Rådet for Sikker Trafik:

 

Hvilken cykelhjelm skal jeg vælge:

Så nu hvor Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at du skal købe en cykelhjelm til dit barn og at det skal være en der er særligt designet til helt små børn, skal dække pande, baghoved og tindinger og sidde så fast, at den ikke kan rutsje rundt eller falder ned i panden samt kunne justeres i remmene i takt med at dit barn vokser, så har jeg fundet en hjelmtype der opfylder de anbefalinger.

Det er dem du finder her på siden.

Hvor skal barnet så lægge sin cykelhjelm, når den ikke er i brug?

Cykelkurv barn

En cykelkurv til børnecykel er det perfekte sted at lægge sin cykelhjelm, når man ikke cykler. På den måde er man sikker på ikke at glemme den. Dette trick gælder også de voksne. Der findes altid dårlige undskyldninger for ikke at bruge sin cykelhjelm.

Der burde ikke være undskyldninger. Når først man har vænnet sig til hjelmen, føler man sig helt bar uden. Denne følelse bør vi føre videre til børnene. Køb en cykelkurv barn, så dit barn altid husker hjelmen. Køb en cykelkurv til dig selv - så du gør det samme.

Det kan du også bruge din cykelkurv til:

Hvad end det er en cykelkurv pigecykel eller en cykelkurv til drengecykler, har den de samme funktioner. En cykelkurv barn kan bruges til mange ting. Børn knytter sig gerne til bestemte objekter. Om det er en bamse, en dukke, en hue, eller noget helt femte.

Disse objekter kan passende placeres i cykelkurven, når I skal på tur. På den måde kan børn altid transportere deres vigtigste ejendele i cykelkurven. Er de trætte af at have deres skoletasker på ryggen, kan den også fint placeres i en cykelkurv barn.

Vælg en flot, flettet cykelkurv i pileflet til din retrocykel.

Made4mini forhandler lækre kvalitets løbecykler i retrostil.

Derfor vil en retro cykelkurv i flet passe perfekt dertil. En flettet cykelkurv er både robust og flot at se på, og derfor er den også en del af mine produkter her på siden.

En cykelkurv flet har nogle bløde, naturlige former, som passer rigtig godt til cyklens rå metal-look. En flet cykelkurv ruster ikke og bliver kun flottere med tiden. Og det er en fordel på en børnecykel, som ofte bliver brugt hver dag og derfor bliver udsat for både regn og frost.

Cykelkurv flettet - vælg den, fordi du synes, den passer til dig. En flettet cykelkurv er klassisk, men de, jeg forhandler hos made4mini, ser ikke klassiske ud. De har et moderne tvist i form at flotte læderstropper, som kun bliver flottere med årene. Jeg har valgt netop disse kurve, fordi jeg synes, at det er de flotteste og bedste på markedet.

Rigtig god shoppelyst!

De bedste forkælelse til små stjerneskud hilsner
Gitte, made4mini