Cookie- og privatlivspolitik

Jeg ønsker at give dig en så personlig oplevelse og så god en service som muligt, når du besøger min webshop; www.made4mini.dk

Derfor har jeg valgt at indsamle oplysninger om dig, når du besøger shoppen. Oplysningerne bruger jeg til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på shoppen. Oplysningerne indsamles ved hjælp af det der hedder cookies.

Derudover er det også nødvendigt, at jeg som webshopejer får dele af dine personlige informationer, som eks. mail og adresse. Dette skal jeg bruge til at kunne håndtere din bestilling og forsendelsen af de varer du måtte købe.

På denne side kan du læse mere om såvel cookies som personlige oplysninger – og min (made4mini’s) politik herfor.

Cookiepolitik

”Cookies” er en tekstfil som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at shoppen ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

Webshoppen indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Privatlivspolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter min webshop indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller medlem i fordelsklubben made4mini+, øvrig brug af services eller foretager køb via webshoppen.


Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Når der indsamles personoplysninger via min webshop, sikrer jeg, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Disse foranstaltninger har jeg bl.a. gjort ved at samarbejde med nogle anerkendte leverandører som bl.a. mit shopsystem Wocommerce og leverandørerne af mit nyhedsbrevssystem som er Mailchimp og Ubivox.

Jeg opbevarer dog ikke kundeoplysninger krypteret og jeg transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller dine varer. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Jeg bruger desuden en logstatistik på made4mini.dk, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende min webshop har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere made4mini.dk


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dit navn, adresse, email, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker overleveres til GLS eller en hvilken som helst anden transportør der foretager leveringen af din ordre.

Oplysningerne kan også overgives til eksterne samarbejdspartnere, til eks. teknisk drift af webshoppen, forbedring af webshoppen eller annoncering. Dette er eksempelvis Google og Facebook.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan til enhver tid få udleveret disse oplysninger ved at sende mig en mail med en skriftlig anmodning til info@made4mini.dk. I denne anmodning har jeg behov for at du dokumentere, at du er den du udgiver dig for at være.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@made4mini.dk.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Retten til sletning
Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger ved at kontakte made4mini på mail: info@made4mini.dk


Udgiver af made4mini cookie- og privatlivspolitik

Webshoppen ejes og publiceres af:

made4mini ApS
Forsythiavej 1
4000 Roskilde
Telefon: 22 79 17 95
Email: info@made4mini.dk

made4mini ApS er dataansvarlig for de persondata du afgiver på www.made4mini.dk.