fbpx

Viser alle 4 resultater

Børnekuffert

Her finder du børnekuffert i de skønneste designs og farver. Perfekte til dit lille stjerneskuds ferie, legeaftale eller lign. Også ideelle som legekuffert for søde små. Altid hurtig levering og prisgaranti. Shop nu.

Læs mere om børnekuffert


Børnekuffert - mange varianter

Her på siden kan du mit udvalg af børnekufferter, særligt udvalgt til dig og det søde stjerneskud du vil forkæle.

Børnekuffert - det kan være løsningen på pakkeproblemer

Tanken om en familieferie i Sydeuropa, en tur til USA eller blot en weekendtur til familien på Fyn lyder dejlig og afslappende. Det er det også ofte. Det er dog ikke nær så afslappende at få hele familiens pakkenelliker ind i bilen.

Bagage-tetris kan man kalde det.

Det er heller ikke afslappende at pakke hele familiens vigtigste ejendele ned i tasker og kufferter. Især ikke i takt med, at børnene vokser sig større.

En børnekuffert er ideel til de lidt større børn, som finder stor glæde ved selv at kunne snige yndlingsbamsen eller lidt legetøj med på ferie – og selv putte det i deres helt egen børnekuffert.

En børnekuffert har flere funktioner

Når børnene er små, betyder det ikke så meget at pakke deres tøj ned i forældrenes kufferter. Børnetøj til de helt små fylder ikke så meget. Men når de bliver større, har de måske en holdning til, hvad de gerne vil have med på ferien.

Det kan endda være, at de gerne vil have deres yndlingslegetøj og favoritbamse med på turen.

Det er her, at en børnekuffert kommer ind i billedet.

En børnekuffert kan indeholde alle de ting, som barnet gerne vil have med - både tøj, toiletgrej og legetøj. En børnekuffert på hjul gør det endda nemt for barnet selv at slæbe sin bagage. Hos made4mini forhandler jeg bl.a. børnekufferter med hjul, fordi det er det, som de fleste efterspørger.

Når en børnekuffert ikke bruges til småture og rejser, kan den fint benyttes til opbevaring af legetøj på børneværelset. Derved kommer kufferten ikke bare til at ligge i skabet de dage, hvor den ikke bruges på ferie.

Tag et kig ind i mit kuffertunivers og find den kuffert, der passer bedst til det barn, som du skal købe den til.

Jeg fører børnekufferter i forskellige farver, så der er helt sikkert også en børnekuffert til din smag. Jeg har tilmed valgt at føre børnekufferter i god kvalitet, så de kan holde til mange ferier.

En børnekuffert kan være hjælp til selvhjælp...

Hjælp til selvhjælp - køb en børnekuffert

En kuffert til barn er ikke kun smart til at pakke børnenes sager. Med en børnekuffert kan du også fremme hjælp til selvhjælp.

En børnekuffert giver børn mulighed for at pakke deres bagage selv. I starten har de nok brug for lidt hjælp, men efterhånden vil de selv blive i stand til at pakke deres tøj og andre sager, og det letter byrden for forældre, bedsteforældre, mostre og onkler.

Børnene vil få mere selvtillid samt en følelse af succes, når de pakker deres børnekuffert til ferien.

Med en børnekuffert lærer børnene tidligt, at de skal pakke det mest nødvendige. De lærer at prioritere og tager de første selvstændigheds-skridt. De får ansvar for deres egen kuffert, og de skal passe på den under hele ferien.

Det er derfor også smart, at børnekufferter har hjul, så de små stjerneskud ikke skal løfte på den tunge børnekuffert.

Fra børn er 2 år, kan de begynde at bruge en børnekuffert.

I starten har de brug for hjælp fra voksne, og de er nok ikke i stand til selv at slæbe den tunge kuffert. Dog vil de med sikkerhed synes, at det er hyggeligt at putte ting ned i kufferten, når der står ferie eller småture på programmet. 

Der er mere endnu..

Legekuffert - det perfekte stykke legetøj

Hos made4mini fører jeg også legekufferter.

Det gør jeg fordi, at en legekuffert passer perfekt ind i et fabelagtigt børneunivers. Børn elsker at lege, og gang på gang bliver vi voksne overraskede over, hvor bred og forunderlig deres fantasi er. En legekuffert byder op til fantasileg.

Børn kan putte deres yndlingslegetøj i en legekuffert og tage det med på rejse. De kan lege, at de skal på ferie. De kan lege rollespil. De kan pakke deres dukker, deres biler, eller de kan pakke kopper, tallerkner og bestik til picnic i en legekuffert.

En legekuffert passer perfekt ind i et børneunivers.

Made4mini fører også mus fra Maileg, og det hænder, at disse også kommer i små kufferter, som er deres hjem. Børn elsker, når deres legetøj byder op til fantasi - og det gør en legekuffert. Her på siden kan du finde en legekuffert til et barn, som du holder af.