fbpx

Banwood løbecykel

Her finder du de sejeste og flotteste Banwood løbecykler og cykelhjelme. De er alle i smart design og med god funktionalitet til skarpe priser. Husk du altid får de bedste service og lang returret. Shop nu.

Læs mere om Banwood løbecykel

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Banwood løbecykel - den bedste kvalitet

Banwood løbecykel

Det perfekte valg af dit barns første kvalitetscykel fra Banwood, som understøtter dets naturlige motoriske færdighedsudvikling samt matchende Banwood cykelhjelme.

Forestil dig det her:

Der fandtes en løbecykel, som dit barn kunne udvikle sig motorisk på, under trygge forhold. En løbecykel der samtidig gav en god komfort og var smukt designet.

Den findes faktisk. Og den hedder Banwood løbecykel.

Her på siden finder du et stort udvalg af den tyskproducerede Banwood løbecykel (FIRST GO! Kids balance cykler), som er en sikker, smuk og holdbar løbecykel (uden pedaler, kæde eller træningshjul), der fås bl.a. i Lyseblå, Grøn, Lyserød, Rød, Hvid og Vanilje farve.

Udover løbecyklerne finder du også matchende cykelhjelme.
 
Se hele udvalget her på siden.
 

Jeg anbefaler personligt Banwood løbecykel, hvis du ønsker kvalitetsmaterialer kombineret med de fineste detaljer

Med et design i rustikke og holdbare high-end materialer, er de skønne løbecykler fra Banwood en klasse for sig.

Deres ”push cykler” (løbecykler)  er designet med en klassisk, børnevenlig ramme, højdejusterbar sadel og håndtag for nem, individuel tilpasning, der matcher væksten af ​​dit barn.

Vælger du en løbecykel fra Banwood kan du glæde dig til:

At der i hvert eneste trin i skabelsen af hver løbecykel, har Banwood hele tiden øje for deres overordnede mål, nemlig at tilbyde en fantastisk cykeloplevelse. Dette gælder lige fra designfasen til fremstillingen, leveringen og brugen af deres skønne løbecykler.

Se bare hvilke gode materialer og finesser du om kort tid, vil være indehaver af, når du køber en Banwood løbecykel:

Den meget stilfulde ramme, der skal bære dit barn, er produceret i stål og selve styret er udviklet og produceret i aluminium. Banwood løbecykel er på mange måder let at holde, da det er high-end faux læder, som såvel greb som sadel består af.  

Denne læderform, er et materiale der let at tørre af.

Men det er ikke det hele.

Forrest på cyklen finder du den sødeste lille pileflet cykelkurv.

Du finder Banwood cykelkurven forrest på løbecyklen og den er i det fineste fletmateriale, der er perfekt til pakning af alt det væsentlige til en dags eventyr, turen ned til børnehaven eller måske til et smut på tur i skoven, til parken eller hen på legepladsen.

Med sin aftagelige cykelkurv (som er påsat alle løbecyklerne fra Banwood), så er dit lille minimenneske klar til at indtage den store viden verden og fylde kurven med oplevelser og spændende fund, på dets nye eventyr på 2-hjul.

Alle Banwood løbecykler, som der føres her hos made4mini, er naturligvis CE-godkendte – hvilket er din sikkerhed for at de lever op til danske lovkrav.

Ligeledes er de testet meget grundigt ,så de opfylder strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder samt firmaets egne høje forventninger til kvalitet i særklasse.

Men en ting er selve løbecyklen, noget andet er dit barns sikkerhed når det kommer til dets hoved. Derfor skal du naturligvis have ligeså kvalitetsfyldt hjelm, der matcher den nye løbecykel i farven.

Lad mig derfor vise dig..

Banwood cykelhjelm: Smart, stilfuld, ensfarvet og dit sikre valg

Skal den være smart. Og bruges under fart. Så er det Banwood cykelhjelm der gør det rart.

Banwood cykelhjelm er let og stilfuld - og samtidig udviklet og produceret til at give sikkerhed gennem design og testede materialer. Den er designet i omhyggeligt udvalgte farver med en mat finish og du finder et bredt farveudvalg her på siden.

Deres cykelhjelme har (det man i fagbrug kalder) en resistent ABS ydre skal – som i bund og grund betyder, at den giver dit barn den ultimative beskyttelse, og et Dial-fit (hold nu fast, mere fagsprog) justeringssystem i nakken, som på ’dansk’ betyder, en meget let måde at tilpasse cykelhjelmen på.

Men bliv hængende lidt endnu. For..

Du får faktisk cykelhjelmen hvis justerbar hagerem gør den let at justere, når du lige skal have strammet, løsnet eller åbnet (så hjelmen kan komme af) – uden du skal stå og bakse med en drønbesværlig avanceret låseteknik, imens dit barn utålmodigt står og tripper.

At det så tilmed er muligt at lave en individuel montering af hjelmen, gør bare at den får en behagelig og stabil pasform.

Banwood børnecykelhjelme er tilgængelige her på siden - og egnet til børn i alderen 3 til 7 år. Dit barn (og nok mest dig) kan frit vælge mellem følgende farver; Lyseblå, Blå, Grøn, Lyserød, Rød, Hvid og Vanilje.

Husk på at cykelhjelmen kan spare dit barn for en tur på skadestuen.

Eller endnu bedre.

Være forskellen mellem en hjernerystelse og et kraniebrud.

Men hvem er det egentlig, der bruger oceaner af tid på at sikre at børn i den store hvide verden (og lille Danmark) kan få en kvalitets løbecykel at starte deres cykeleventyr på?

Jo, nu skal du høre..

Banwood – Når kvalitet og design skal gå hånd i hånd

Lad mig introducere dig til den familieejede virksomhed Banwood, der beliggende i Berlin i Tyskland – og som har en vision om at fremstille bl.a. løbecykler til børn, hvis forældre vægter sikkerheden meget højt og har samme krav til kvaliteten.

Banwood er det familieejede livsstilsmærke, som har sikkerhed, høj kvalitet og tidløst design som centrale værdier – og en ubetinget drivkraft for at skabe high-end cykelprodukter til børn.

Firmaets grundlæggerne Juan Manuel Torralvo Castro og Frida Jonsby fandt et spændende match imellem dem, da de for år tilbage mødtes i Tyskland.

Et land som for mange (mig selv inklusiv) ses som stedet hvor kvalitet og sikkerhed udspringer fra.

Grundlæggerne spottede hurtigt, at de hver især havde nogle stærke kompetencer, som i fællesskab kunne skabe en uvurderbar synergi.

Fridas øje for design og Juan's familiehistorie af fremstilling gjorde dem til det perfekte match, når noget smukt og praktisk skulle forbindes. Ja og så havde de heldigvis (for dig og mig) en fælles interesse for cykler.

Så nu hvor du kender historien, så lad mig vise dig hvad det førte til..

I dag skaber Banwood et moderne løbecykel design med et strejf af midten af ​​århundredes charme, inspireret af skandinavisk design og med kendetegnene nøgleord som enkelhed, minimalisme og funktionalitet.

De stopper dog ikke her.

Du kan nemlig blive en del af deres ”giv-tilbage” indsats.

Hvordan? Prøv at hør her:

Det føles godt at give noget igen – og det kan du gøre sammen med Banwood

Du køber en løbecykel. Banwood sørger for at der plantes et træ.

Lyder det for godt til at være sandt? Så hør her:

Det der bl.a. gør at jeg holder så meget af Banwood som producent og ikke mindst deres produkter, er deres kæmpestore fokus på at bidrage til vores fælles klode.

De har indgået et stort samarbejde med nonprofitorganisationen ”Onetreeplanted”, der gennem uddannelse og global genplatning, har plantet millioner af træer (og undervist i vigtigheden og betydningen af træernes eksistens på jorden) i store dele af verden, bl.a.. i Afrika, Asien og Nordamerika. 

Det samarbejde betyder for dig (og alle dem du hjælper), at når du køber en Banwood løbecykel her hos made4mini, så gør din bestilling at Banwood giver en donation til ”Onetreeplanted” og de vælger så hvor ”dit” træ skal plantes.

Du bidrager med andre ord med at styrke forholdene for den klode, som dit barn skal vokse op på.

Så nu håber jeg ud ved hvilken fantastisk løbecykel og cykelhjelm du kan komme i besiddelse af om meget kort tid - og hvilken stærk virksomhed der står bag.

Stadig i tvivl om Banwood er det rigtige valg? Så lad mig kort opsummere hvorfor du skal købe deres produkter.

Hør her..

Derfor skal du købe en Banwood løbecykel

Når du køber en Banwood løbecykel køber du en cykel fra en familieejet virksomhed der bosat i Berlin i Tyskland.
 
Familien har en vision om at fremstille cykler til børn i en meget høj kvalitet og de vægter sikkerheden meget højt. Super kvalitet og tidløst design. De har stor fokus på alle de fine detaljer og tilbehør.

Banwood tror på at det er igennem leg at børn udvikler sig det er et fundamentet til et godt voksenliv. Hver gang du køber en cykel donere Banwood et træ til deres samarbejdspartnere og det er noget jeg personlig værdsætter.

Så hvad venter du på?

Skynd dig at glæde den du holder af – og vælg din favorit blandt Banwood løbecykler og cykelhjelme lige nu.

God shoppelyst!

De bedste hilsner
Gitte, made4mini