Viser alle 2 resultater

Babynest

En babynest er noget af de bedste du kan give den lille baby.

Her på siden kan du se mit udvalg af babynest, særligt udvalgt til dig og det minimenneske du vil forkæle.

Har du fået børn inden for de seneste fem år, er du sikker stødt på en babynest i din jagt på babyudstyr. Hvis ikke, kan begrebet være helt uvant for dig.

En babynest er en form for rede til din baby. Den har en tynd bund omringet af tykke vægge, så din baby har det trygt og godt. En babynest er en lang stof-pølse, der er samlet i enderne – på den måde kan din baby ikke trille væk, når den ligger i sin babynest.

Se de skønne babynest herunder.


Hvorfor skal du købe en babynest?

En babynest er yderst populær, og det er der mange årsager til. En babynest har mange funktioner, og så er den nem at flytte rundt.

Du skal købe en babynest, fordi du gerne vil sikre dig, at din baby ligger trygt, varmt og godt, mens du ordner andre ting.

Læg din babynest i sofaen og vær sikker på, at barnet ikke falder ud. Læg den på gulvet og vid, at din baby ikke triller væk. Læg den i midten af sengen om natten og sov trygt - velvidende at de voksne ikke triller ind over baby, eller at babyen ikke triller ud over sin babynest.

Du skal købe en babynest, fordi den er ekstremt praktisk.

Du kan endda have din babynest og baby liggende på spisebordet, mens de voksne spiser. På den måde kan babyen være en del af måltidet, selvom den ikke selv kan sidde eller spise fast føde. Køb babynest og sikrer din baby.

Der findes babynests i mange former, varianter og farver. Så du kan både finde babynest dreng og babynest pige.

Mange er endda økologiske…

Økologisk babynest - børn fortjener det bedste

Økologi er for alvor kommet på danskernes læber i løbet af de seneste år.

Det har de fleste virksomheder heldigvis også fanget, og derfor finder du babynest økologisk mange steder. En økologisk babynest er vigtig, fordi babyen skal bruge mange timer i den i sine første måneder.

En babynest økologisk sikrer, at din babynest er lavet af nogle sunde materialer. Og de fleste forældre prioriterer sundhed til deres børn.

Børn fortjener det bedste - og derfor fortjener børn en babynest i økologisk, slidstærkt bomuld.

En babynest giver tryghed: En fordel som forælder

Når et barn kommer til verden, skal det bruge det første stykke tid på at vænne sig til at være uden for mors mave.

De første uger er babyen klistret til fars og mors krop, og forældrene bliver gang på gang mindet om, hvor vigtig kontakten hud mod hud er.

Babyen har brug for tryghed og nærhed. Du har måske lagt mærke til, at en baby ofte har trukket benene op under kroppen? Det gør den, fordi den stadig tror, den er inde i maven.

Derfor har babyen også brug for at blive omkranset af noget for at føle sig tryg. Om det så er mors, farmors eller mosters arme.

Det er her, en babynest for alvor kommer ind i billedet.

De bløde vægge omkranser babyen, så den føler tryghed - også selvom mor ikke er helt tæt på. En babynest kan bruges i vuggen, indtil babyen har vænnet sig til den store verden. En babynest giver tryghed.

Men hvordan vælger man en?

Hvilken babynest skal du vælge?

Babynests er som sagt blevet meget populære i løbet af de seneste år, og derfor er udbuddet selvfølgelig også blevet større.

Men hvilken babynest skal du vælge? De kommer i et utal af farver, så du kan nemt finde den, der passer bedst til din stil.

Det sikre valg vil være at købe en babynest grå, da det er en neutral farve, der passer ind i de fleste hjem. Derudover passer den også til både drenge og piger. Det kan jo være, der kommer flere børn, som ikke har samme køn.

Vælg den babynest, der tiltaler dig mest. Det betyder ikke så meget, om den er dyr eller billig - det afhænger oftest af design.

Og jeg har faktisk lidt af hvert…

Babynest – alle klasser af kvalitet og pris

Der er babynest alle vegne i alle prisklasser. Du kan købe en babynest hos en privat, der syer dem selv, eller du kan bruge over 1000 kr. på en babynest designet af et anerkendt babybrand. Du bestemmer helt selv.

Mulighederne er mange.

De billige kan være lige så gode som de dyre. Du skal dog være opmærksom på, hvad en billig babynest er lavet af. Du vil helst ikke købe en babynest, der indeholder skadelige stoffer eller andet, som ikke er sundt for barnet.

Hos de store brands koster produkterne ofte lidt mere. Du betaler her for designet på din babynest - men du betaler også for godt håndværk og økologiske stoffer uden skadelig kemi.

Hos made4mini har jeg udvalgt nogle producenter, som efter min overbevisning producerer og designer flotte og solide babynest.

Se mere her på siden.