fbpx

Viser 1–20 af 27 resultater

Babylegetøj

Her finder du et stort udvalg af babylegetøj, som alle er kendetegnet ved en god kvalitet til en fordelagtige pris. Du får samtidig hurtig levering, gratis gaveindpakning samt prisgaranti. Se udvalget nu.

Læs mere om babylegetøj

-75%
-75%
-75%
-40%
-20%
-75%
-75%
-75%
-75%
-75%
-50%
-25%
-40%
-40%
-50%
-40%
-40%
-20%
-20%

Babylegetøj der skaber glæde

babylegetøj

Du har fået en baby eller kender nogen, der har - og nu skal barnet forkæles med noget nyt babylegetøj.

Du vil så gerne give det lille menneske den bedste start på livet, men hvordan gør du lige det? En baby har selvfølgelig primært behov for nærhed, søvn og mad, men når de behov er dækket, er det en god idé at tilbyde legetøj til babyer.

Hos made4mini forhandler jeg legetøj til babyer, der giver dit lille stjerneskud den bedste start på livet. Legetøj til babyer er med til at stimulere sanser, som er vigtige for babyens tidlige udvikling.

I min shop finder du et bredt udvalg af aktivitetslegetøj, rangler og bideringe, og det bedste er, at du kan klikke det hjem fra sofaen, mens du betragter din sovende lille baby.

Rigtig god shoppelyst!

Farverigt legetøj til baby - hvorfor er det vigtigt?

Som helt spæd kan din baby ikke se længere end 30 centimeter. Den længde passer cirka med afstanden fra moderens ansigt og ned til brystet, hvor babyen bruger meget af sin tid.

Stille og roligt udvikles synet, og din babys øjne er især glade for kontraster og farverige ting.

Der er derfor en grund til, at legetøj til babyer altid sprænger farveskalaen. Farver stimulerer din baby, og tiltrækker øjnenes opmærksomhed.

Her på siden kan du finde farverigt legetøj til babyer med klare kontraster. Her forhandles legetøj til babyer, der kan følge din baby. Du behøver derfor ikke købe nyt legetøj, hver gang babyen får en ny færdighed, der skal udvikles.

Men der er mere endnu.

Multifunktionelt babylegetøj til flere stadier

En babys udvikling er ubeskrivelig det første år.

På få dage udvikles nye færdigheder, og det er derfor ikke altid nemt at følge med. Derfor er multifunktionelt legetøj en god investering.

Alt legetøjet hos made4mini har flere funktioner, så din baby kan udforske det på ny, i takt med at nye færdigheder trænger sig på.

Baby 6 mdr - aktivitetslegetøj

Når babyen er 6 mdr og sagtens kan bevæge sig, vil den gerne have noget at række ud efter.

Her på siden forhandles forskellige hæklede rangler og hæklet baby aktivitetslegetøj i forskellige former og farver, så du kan vælge det, der passer bedst til dig og din baby.

Rangler og baby aktivitetslegetøj stimulerer både syn, bevægelse og hørelse, da de fleste indeholder klokker eller raslepapir. Find din babys aktivitetslegetøj her på siden.

Legetøj til baby uden skadelig kemi

Der er sket meget, siden du selv var en lille baby. I dag er der langt mere fokus på skadelig kemi. Om det så er i rengøringsmidler, tøj eller babylegetøj.

Babyer udforsker deres omgivelser med øjnene, med hænderne og senere med munden. Derfor er det ekstremt vigtigt, at legetøj til babyer ikke er fyldt med skadelig kemi - om det så gælder nusseklude, aktivitetslegetøj eller bidering til babyer.

Hos made4mini forhandler jeg legetøj til babyer lavet af naturgummi, som er fri for PVC, BPA, nitrosaminer og ftalater. Du kan derfor være helt roligt, når babyen putter legetøj i munden købt her på siden.

Køber du legetøj uden skadelig kemi, viser du desuden omtanke for miljøet. 

Omtanke for miljøet - økologisk

Hos made4mini er min førsteprioritet, at produkterne er sikre for din baby.

Derfor overholdes regler og normer for, hvad sundt og miljøvenligt legetøj skal indeholde. Du kan derfor være helt tryg, når du køber dit babylegetøj her på siden.

Vores børn er vores fremtid. Derfor skal de selvfølgelig have den bedst mulige miljøvenlige start på livet. Det får de her, og du får tilmed kvalitet og funktionalitet i et.

Jeg forhandler økologiske mærker, og du kan blandt andet finde en økologisk nusseklud formet som en elefant.

Når kvalitet, funktionalitet og legeværdi går hånd i hånd

Babylegetøj

Der findes både dyrt og billigt legetøj til babyer. Og med en lille ny baby kan du godt føle dig bondefanget, når en bamse koster 300 kr. Det er bare ofte sådan, at kvalitet er lig med funktionalitet og legeværdi.

made4mini forhandler legetøj til babyer i topkvalitet, som stimulerer din babys motorik. Her forhandles aktivitetslegetøj som stabletårne, der er nemme at håndtere for babyen, og samtidig er de udviklet af miljøvenlige, slidstærke materialer.

Her får du derfor kun legetøj til baby i bedste kvalitet, fordi der her er tænkt over legeværdi og funktionalitet.

Men vi er ikke færdige endnu.

Dreng eller pige - legetøj til baby?

Ved du ikke, hvad der gemmer sig inde i maven, eller er du bare modstander af kønsopdelt legetøj?

made4minis produkter henvender sig ikke til et bestemt køn. Her forhandles legetøj til baby, der appellerer til barnets sanser og motoriske udvikling. Derfor finder du ikke legetøj, der er hundrede procent lyserødt eller lyseblåt her hos mig.

Babyer har ikke farvepræferencer, så du skal vælge det legetøj, du synes bedst om. Vælger du at købe dit babylegetøj hos made4mini, kan du dog være sikker på, at du vælger det rigtige til dit barn.

Aktivitetslegetøj og nusseklude til baby

Der går ikke lang tid, før babyen begynder at bevæge sig mere aktivt rundt. I starten vil det primært være hænder og fødder, der bevæger sig ukontrolleret. Senere vil babyen vende sig fra mave til ryg og fra ryg til mave.

Snart efter det begynder babyen at krybe sig frem eller tilbage. Det bløde legetøj er derfor det mest sikre for din baby.

Det kan være aktivitetslegetøj som bløde bideringe, en hæklet bidering, rangler eller nusseklud til babyen. Det kan også være trælegetøj med bløde, afrundede kanter, som ikke kan forårsage skader på din baby. Aktivitetslegetøj og bløde nusseklude kan du finde her på siden.

Her kan du se de søde små boltre sig i skønt babylegetøj:

 

Hvad så når babyen kan sidde op?

Når babyen er mellem 6-9 måneder vil han/hun typisk have lært at sidde op, og så åbnes en helt ny verden.

Pludselig bliver det sjovt at sidde i barnevognen og se den store verden rulle forbi. Snart kan babyen også sidde i badekarret selv, og nu vil det være en god idé med lidt legetøj hertil.

Her på siden kan du finde nøje udvalgt legetøj til babyer til badet.

Når babyen kan sidde op, er det også ved at være tiden, hvor de fleste babyer begynder at få tænder. Gummerne klør, og det kan være generende for barnet. Derfor er en bidering en rigtig god idé.

Her på siden forhandles flotte bideringe i naturgummi, som vil være guld værd for en baby med tandfrembrud.

Så snart babyen kan sidde op, vil den være fascineret af ting i bevægelse.

Derfor er det oplagt med en bold, du kan trille hen over gulvet til din baby. Samtidig må det gerne være en bold, der er let for babyen at gribe fat i.

Hos made4mini findes et stort udvalg af rangler, der også har funktion som en bold. Der er tilmed klokker i, så babyen også stimulerer sin hørelse, mens ranglen trilles hen ad gulvet. Her på siden finder du et stort udvalg af babylegetøj, som er gode for din baby, når han/hun har lært at sidde selv.

Hvad så når babyen ikke er baby længere?

Aktivitetslegetøj - baby 1 år

Her på siden forhandler jeg aktivitetslegetøj til babyer, fordi det er vigtigt at aktivere de små stjerneskud.

Det kan være alt fra hæklet aktivitetslegetøj, baby aktivitetslegetøj til aktivitetslegetøj til baby - 1 år. Du vil hurtigt opdage, at aktivitetslegetøj ofte følger med barnets udvikling, fordi babyen kan bruge det på forskellige måder. 

Her forhandles stabletårne og nusseklude med forskellige funktioner. Med en elefant nusseklud får babyen noget at kigge på.

Når barnet bliver ældre, kan han/hun drage direkte paralleller mellem bamsen og det farverige. Det samme gælder med baby aktivitetslegetøj.

Babylegetøj 1 år

Før du får set dig om, er babyen ikke længere en lille baby.

Barnet begynder måske at udtrykke sig verbalt, men ofte stadig uforståeligt for dig. Og hvad skal barnet nu lege med?

Det legetøj, du købte til babyen, kan heldigvis sagtens bruges til barnet også. Lyde vil altid være et hit. Bløde nusseklude det samme. Måske har du købt en dukke her på siden, som nu kan blive brugt til at lege med, fordi barnet nu forstår sammenhænge.

Legetøj til babyer har skikkelser af forskellige dyr her på siden.

Det er ikke så relevant for en baby, men når babyen pludselig ikke er baby længere, kan du begynde at sætte ord på, hvad legetøjet forestiller. En ugle, fugl, pingvin, elefant eller en ræv. Eller en elefant nusseklud.

På den måde kan dit barn vokse med sit babylegetøj.

Pas på overstimulering

Selvom det kan være fristende at give sit stjerneskud en masse forskelligt lækkert babylegetøj i forskellige farver og måske med lyde, så er det vigtigt at du undgår at overstimulere barnet.

Er dit stjerneskud overstimuleret? Her er signalerne:
1. Barnet drejer hovedet væk eller søger væk med øjnene
2. Barnet er uroligt og spænder i kroppen
3. Barnet græder pludselig voldsomt
4. Barnet vil ikke amme/tage flasken, selv om det er sultent
5. Barnet har svært ved at falde i søvn

Kilde: https://www.femina.dk/mama/baby/udstyr/undgaa-overstimulere-dit-barn 

Baby legetøj fra anerkendte mærker

Du kan frit vælge imellem baby legetøj fra såvel danske som udenlandske mærker. Jeg forhandler baby legetøj fra følgende mærker:

  • Tikiri
  • Little Dutch
  • Teddykompaniet
  • Maileg