Asi Dukke Leonora, Med En Fin Lyserød Kyse 46 cm

DKK699.95

Skønne Leonora baby-dukke fra Así.

Vil du have den fineste dukke, der er perfekt til alle børn der elsker at lege med dukker? Så er denne Leonora baby-dukke fra Así det helt perfekte valg.

Leonora dukken er iført en blød lyserød kyse med blomstret flæser og et fint hvidt bindebånd. Som en ekstra detalje, har kysen to små grå pomponer på siden, som gør kysen ekstra fin.

Leonora er iført en smuk blomstret sommerkjole, som i halsen har en fin flæse kant. Kjolen åbnes og lukkes med velcro i ryggen, så et hvert barn let kan skifte tøj på Leonora.

Udenpå kjolen, har Leonora en lyserøg bolero, så hun ikke kommer til at fryse når hun skal med på tur. Boleroen lukkes ligeledes med velcro og her sidder lukningen foran.

Som en fin lille detalje er Leonora iført hvide marmelukker og på fødderne har hun fine bløde lyserøde futter, der bindes med en lyserød snor.

Leonora er lige til at kramme og hun elsker alle de kram hun kan få.
De flotte detaljer, såsom hendes flotte blå øjne og fine øjenvipper, gør hende meget levende.

Leonora baby-dukken er det perfekte valg, hvis du værdsætter en dukke som er gennemtestet, lavet af kvalitetsmaterialer, fri for skadelige pflatater og som er skabt med øje for fine små detaljer og et smukt resultat.

Læs mere om produktet

Ikke på lager