fbpx

Ailefo

Her på siden finder du alt det skønne modellervoks og tilbehør fra danske Ailefo. Alt sammen økologisk og i de smukkeste farver. Du får de bedste priser og levering i topklasse. Se hele udvalget nu.

Læs mere om Ailefo

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Ailefo - økologiske modellervoks i særklasse

Den økologiske og kemikaliefri modellervoks og dets tilbehør, du trygt kan lade dine børn lege med - også selvom de skulle komme det i munden!

Kender du følelsen af at være usikker på hvad dit barns modellervoks indeholder og er det vigtigt for dig, at dit barn ikke udsættes for unødvendig kemi. Så har jeg godt nyt til dig.

Herunder finder du den farverige og skønne kemikaliefrie modellervoks, fra danske Ailefo, som ovenikøbet er økologisk. Du finder dem i to forskellige størrelser, som stort- eller lille rør.

Derudover kan dit barn udfolde sit kreative talent ved hjælp af modellervokstempler med elefant-, abe-, krokodille-, giraf- og løvemotiv samt via træredskaber (kagerulle, kniv og spækbræt).

Ailefo

Er du helt sikker på, at dit barns modellervoks ikke er skadeligt?

Modellervoks er noget af det mest fantastisk legetøj man som barn kan få fingrene i.

Der er bare et problem.

Ja faktisk et rigtigt stort (og potentielt farligt) problem.

Nemlig det, at rigtig mange modellervoks- og modellervokstilbehørs producenter anvender kemikalier i deres produkter, som kan indeholde både hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer.

Ifølge legeforsker Martin Steenhold, så kan den bløde og farverige modellervoks være en suppe af kemikalier.

Det betyder, at det i udgangspunkt både kan være farligt for dine børn at lege med, at have fingrene i – og endnu værre, hvis de kommer til at komme det i munden.

Men heldigvis er der en løsning på problemet.

Lad mig forklare.

På hele Danmarks skønne solskins ø Bornholm, findes der en visionær kvinde der hedder Christiane (og er uddannet sygeplejerske). Hun er drevet af, at børn har brug for kreativ leg og at produkter skal produceres af allerhøjeste kvalitet – til gavn for kloden og vi mennesker.

Den drivkræft er motoren i hendes virksomhed Ailefo, som er..

Ailefo er Europas første økologiske modellervoks

Ailefo modellervoks blev lanceret i oktober 2016. Et produkt med meget høje standarder for bæredygtighed, allergivenlighed og skandinavisk design.

Produktet er udover at være økologisk også ekstra blødt, hvilket gør at dit barns små hænder nemt ville kunne forme, mase og ælte modellervoksen. Grunden til denne blødhed er produktets særligt udvalgte økologiske planteolier, som desuden har en plejende og omsorgsfuld effekt under leg.

Her i videoen kan du bl.a. se hvor let det er at skabe noget med det smukke modellervoks:


Men det er ikke det hele.

Jeg anbefaler personligt Ailefo modellervoks, der giver dig og dit barn tryghed og kvalitet

Vælger du modellervoks fra Ailefo, så får du en modellervoks..:

  • Der kun er produceret på levnedsmiddelgodkendte råvarer, hvilket betyder at dit barn sagtens kan smage på det (selvom det ikke smager særligt godt, hvis du spørger mig) uden du skal være nervøs for produktets ingredienser
  • Der indeholder økologisk certificerede råvarer af tårnhøj kvalitet, og som derudover er Europas første økologiske modellervoksprodukt
  • Der på ingen måder indeholder parabener eller for den sags skyld parfume, men i stedet milde konserveringsmidler der er fødevaregodkendte – og som ligeledes, på godkendt vis, kan indgå som ingredienser i økologisk kosmetik
  • Hvis producent (Ailefo) har brugt Astma-Allergi Danmarks ’Kemilex’ (der hjælper dig med at tjekke plejeprodukter for kemi), som vejledning i den fase, hvor de har udviklet produktet
  • Som er testet og godkendt ved et uvildigt laboratorium og igennem produktudviklingsperioden har fået professionel rådgivning inden for kemikalielovgivning af den rådgivende ekspert Altox A/S
 •  
  • Som farves ved hjælp af udtræk fra bl.a. blågrøn alge, Blakeslea Trispora svampen, græs, røde frugter og grøntsager og sukker der er brændt. Kort sagt: Modellervoksen er udelukkende farvet med naturlige farvestoffer

  • Der er indpakket i miljøvenlig emballage i form af paprør lavet udelukkende af genbrugspapir, etiketter påsat med vandbaseret lim, og bøtter produceret af let genvendelig PP plast. Det er alt sammen materialer der er let adskilles i genanvendelsesprocessen. Desuden er Ailefo, som producent, medlem af miljøvenligpakning.dk

Så vil du også SLIPPE for modellervoks fyldt med en suppe af kemikalier, så..

Køb dit Ailefo økologisk modellervoks her hos made4mini

Du finder et bredt udvalg af Ailefo modellervoksprodukter og tilhørende modellervokstilbehør her på siden i forskellige størrelser - og dit barns kreativitet venter bare på, at blive stimuleret med dette skønne sundhedsvenlige legetøj.

Rigtig god shoppelyst!

De bedste forkælelse til små stjerneskud hilsner
Gitte, made4mini